Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Alkonyatból milyen idézetek illenének az esküvői meghívóra?
Van egy (két) rossz hírem:
1. Mindkettőtöknek iszonyú sz*r ízlése van és baromi egyszerűek vagytok (mondjuk emiatt összeilletek).
2. A párod meleg.
Oké, rohadt bunkó volt az első válaszom.
Ha valami nagyon kliséset akartok, akkor tessék (és én amúgy őszintén szeretem ezt a dalt, csak iszonyú elcsépelt):
“Bármennyi közös időt szánt is nekünk a sors, egy percet sem akartam veszíteni belőle.“
“Ha tudnék álmodni, én is rólad álmodnék. És nem szégyellném.”
“Vele az idő és a tér egyetlen zavaros ködbe folyt össze mindahányszor, és én mindkettőről teljesen megfeledkeztem.”
“Hihetetlen, hogy valaki, aki ilyen gyönyörű, hús-vér ember legyen.”
“Ha az élet valóra váltja legmerészebb álmodat, akkor nincs mit megbánnod, ha ez az álom aztán véget ér.”
Ennyi nyáladzást egy helyen...
Legalább ne lenne ennyire klisés.
Öt perc (és akkor sokat mondtam) alatt írok ilyen idézeteket...
#8: Jujci, akkor te még nem okvastál egyetlen Alkonyat könyvet sem, de ítélkezel (mérges fej, mérges fej).
Engem suliban is UFO-nak néztek, mert nem érdekelt az Alkonyat és társai🤔
Szép idézet: "A magány börtönében, te vagy a remény, minden vágyam az, hogy légy az enyém.
Oly sokat gondolok terád, remélem hogy fazonra van nyírva a p*nád."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!