Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így menni esküvőre?
Voltatok már számotokra annyira idegen emberek esküvőjén, hogy még nem is láttátok a párt?
Gondolkoztam, hogy filmekben gyakori, hogy nem ismerik a kísérők őket, de szerintem tök kínos, meg úgy minek legyek ott random embereknek a "legjobb" napján?
Biztos az én hülyeségem, nem tudom, de valahogy engem idegenek esküvője konkrétan csak nem érdekel, velem van a baj?😀
Nyilván nem kötelező részt venned.
A mi esküvőnkön a férjem tanújának a barátnőjét ott az esküvő előtt láttuk először, mikor értünk jöttek, hogy elvigyenek a házasságkötő terembe. Össze is vesztek a kocsiban, a csaj ki akart szállni:)) Az, hogy idegen volt, szerintem senkinek nem volt gáz.
Olyan volt, hogy az akkor barátom egyik haverjának volt esküvője. Esküvő előtt kb. egyszer összefutottunk velük az utcán. Szóval nem igazán ismertem őket, egyszer találkoztunk.
100-120-an voltunk kb., szóval nem nézett rám furán senki, ilyen szempontból kínos nem volt. Viszont csak az akkori páromat ismertem az egész társaságból, ráadásul nem magyarok mellé ültettek minket, barátom beszélgetett velük, de ők nem voltak hajlandóak angolul megszólalni... :/
Mi voltunk többször is így, hogy vagy én vagy a férjem nem nem ismerte a párt mert a másikunk munkatársa/távoli rokona volt. Ez tipikusan nagyobb esküvőkön volt, ahol a saját családunk/baráti körünk kapott külön asztalt, ahol tök jól elvoltunk.
Egyrészről értelek, mert nekem is nagyon fura volt a párnak a saját esküvőjükön bemutatkozni; másrésszt viszont aki ilyen nagy esküvőt szervez, távolabbi ismerősökkel, annak ezt is számításba kell venni, hogy nem illik embereket pár nélkül hívni, ezért lesznek olyanok az esküvőjükön, akiket nem ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!