Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek szűk körű/ csak tanúkkal zajló esküvőjük volt, volt valamilyen kompenzálás a szülők, barátok felé?
Figyelt kérdés
Gondolok itt esetleg egy ebédre, vagy akármire. Az én szüleimet nem tudjuk meghívni (ez bonyolult), a párom szüleit illetően sem rózsás a helyzet, ezért úgy gondoltuk, hogy csak a 2 tanúval legyen az esküvő.
Akiknek így volt, azok adtak az esküvő után valamilyen jelképes ajándékot vagy akármit pl a szülőknek? Lehet kicsit hülyeségnek tűnik az egész, és köszönöm előre is a válaszokat!
2023. dec. 31. 21:57
1/5 anonim válasza:
Nekem nem így lesz az esküvőm, szóval nem személyes tapasztalatot írok, inkább véleményt. Ne a hagyományokat nézd, meg hogy mi illik. Nektek legyen minden ideális.
2/5 anonim válasza:
Nem. De zero sertodes volt, mert senkinek a senkije nem volt ott. Mi szeretjuk a szuleinket, kenyeztetjuk oket. Nem volt mit es miert kompenzalni.
3/5 anonim válasza:
nem, miért is kellene kompenzálni őket? Nem azért házasodom és nem azért van az esküvő, hogy nekik jó legyen. Kb semmi közük hozzá, örüljenek, hogy egyáltalán részt vehetnek rajta.
5/5 anonim válasza:
Nem.
Lett volna! közös ebéd kerti parti jelleggel. Nos, a családom fele megsértődött, amiért nem hívtuk meg az esküvőre. Szóval kerti parti sem volt.
Nekem nyolc, ők játszmázhatnak, ha akarnak, meg problémázhatnak a semmin, akkor nem ünnepelnek meg. Nagy ügy, nem dől össze a világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!