Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy aki sokat beszél a szexről, az valójában nem csinálja olyan gyakran?
Karácsony Gergely használta tegnap ezt a hasonlatot, a politikai része most lényegtelen.
Kérdés, hogy tényleg így van, akik nagy hanggal és gyakran beszélnek a szexről, azok igazából csak kompenzálni akarnak vagy nincs ilyen jellegű korreláció? Változik esetleg a korral ez?
igaz is meg nem is.
attol fugg, kikkel, milyen kontextustban, milyen kozegben. aki pl. nagyobb tarsasag elott csak ugy a semmibol mindig bedobja a dicsekvos szex temat (tehat pl. ennyi meg ennyi not megkurt vagy neki ilyen meg olyan fergeteges szexei voltak xy-nal), az valoban gyanus. nem is az, hogy nem csinalja gyakran, hanem hogy minosegileg nem olyan, amikyennek eloadja.
de en pl. egy-ket kozeli baratommal sokat szoktam beszelni a szexrol, es sokmindent megbeszelunk (pl. esetleges problemakat is), tehat nem azert tesszuk, hogy hencegjunk vagy felvagjunk. van a tarsasagnak egy megkeresedett tagja, akinek nagyon nem jo a szexualis elete es o mar mindenre huzza a szajat, ha szobakerul a szex, beszologat mindenert, szoval elotte inkabb hanyagoljuk, mert tudjuk, hogy o pl csak irigykedik.
Nem lehet általánosítani.
Pontosan ahogy a 2es írta
Én pl nem csak a barátaimmal beszélek a szexről.. Nem vagyok egy prűd ember, simán kiteregettem mindig is a szexuális életem. Azért mert nyitott vagyok nem vagyok kamu. Csak számomra ez nem egy olyan téma ami kellemetlen lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!