Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van még Budapesten olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még Budapesten olyan hely, ahol a fogyasztás 20 ezer forint/fő alatti összegű?

Figyelt kérdés

Budapesthez ragaszkodunk, mert itt lakik a vendégsereg 95%-a, aki nem, annak is van itt élő rokona, ahol tud aludni. Pest megye azért nem olyan jó, mert nincs mindenkinek kocsija, illetve szerintem akkor egy jó részük nem jönne el, és így is csak 35 fő a meghívott amiből 25 a felnőtt. Ha meg Pest megyén kívüli a hely, akkor meg elvárják a szállás fizetését is.

Én főleg 30 ezer/főért látok, és azt gondolom, hogy na, egész olcsó a mai árakhoz képest, de amikor másokkal beszélgetek erről, mindenki mondja, hogy az xy ismerősének az idei esküvőjén tizenvalahány ezer volt csak. Ebben meg benne volt a kaja ital (rövid is) és nem volt bérleti díj. Egy helyszínt láttam, ott 19 ezer, de ott van bérleti díj és az 300 ezer. Ja és akiknek olcsóbb volt nem Budapesten tartották.

Érdeklődnék, tudtok-e olyan helyet, ahol 20k alatt megoldható az evés ivás.

2023. dec. 6. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki mondja, hogy az xy ismerősének az idei esküvőjén tizenvalahány ezer volt csak."

Kérdezz vissza, hol volt az az esküvő.

Nem ez a legegyszerűbb?

Egyébként simán lehet, hogy valamit nem számoltak bele, hanem külön költségként jött még hozzá. Tudod, mint a fapados repülőjáratoknál a jegyek ára: baromi olcsó, de fizess még azért, mert csomagod van, mert ablak mellé akarsz ülni, mert lélegzetet akarsz venni stb. stb. És a végén kiderül, hogy összességében alig olcsóbb, mint a másik helyen.

Arról nem is beszélve, hogy mit érsz azzal, ha olcsó, de ráfaragsz? Nekem a legfontosabb az lenne, hogy az étteremről jó referenciáim legyenek. Ami egy minőségi szolgáltatáshoz képest lényegesen olcsóbb, az általában gagyi is. Az esküvőmön nem bosszankodni szeretnék, hanem jól érezni magam.

2023. dec. 6. 11:15
 2/11 A kérdező kommentje:
De tudom hol volt az esküvő, vidéken, mi Budapesten szeretnénk.
2023. dec. 6. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
McDonald's?
2023. dec. 6. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Idén nem volt szerintem senkinek tizen-ezer forintos all inclusive esküvője sehol. Max ha falun egy művházba hozatták a cateringet és maguk vették az italt. Talán. Vendéglőben biztos nem.

Nyugat-magyarországi kisvárosban volt TAVALY májusban (azóta brutál megdrágult minden) az étel-ital 16 ezer per fő, ami már akkor is meglehetősen olcsónak számított.

2023. dec. 6. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszamész az időben pár évet, akkor lesz.
2023. dec. 6. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Meki.
2023. dec. 6. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Nincs. Minek házasodik akinek nincs rá keret...
2023. dec. 6. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell megmondani hogy esküvő:) barátomek azt mondták szülinap lesz és rögtön kb fele annyiért kaptak ajanlatot egy étteremben:)
2023. dec. 6. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Már 3 éve sem nagyon találtunk 20.000/fő alatt Bp-en semmit. Max ilyen nagyon alja, rántotthús LaFiesta borválogatással és Márka üdítővel szintű menüket.
2023. dec. 6. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#8: Aztán hideg zuhanyként érte, hogy bizony az étterem nincs zárva, az Ő „családi rendezvényük” mellett kiszolgálják a többi vendéget is, ráadásul a hely este tízkor bezárt, hiába szerződött Ő a DJ-vel hajnalig. Nagy ötlet!

Sajnos nagyon felmentek az árak, ma már a középkategória 35-40eFt/fő egy esküvői menüt tekintve, alatta csak az alját találni, még vidéken is.

2023. dec. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!