Budapesten a Trófeán kivül milyen éttermek vannak korlátlan étel-ital fogyasztással?
"Nem a rántott színhús sertésbordából meg a babgulyásból ehetsz korlátlanul, megnyugodhat mindenki."
Öhm...de. Ha nem jártál még ilyen helyeken, pl. a Trófeában, akkor minek írsz butaságot?
Veranda Grill a Vendel utcában.
De az inkább ebédelős mint vacsorázós - nem az a szülinapozós hely.
Ha elfogadsz egy tanácsot, bár nem all you can eat: Don Roberto olasz étterem a Róbert Károly körúton.
Én direkt itt tartottam a szülinapom, ez az egyik kedvenc éttermem - fel se merült más.
Van egy kisebb hátsó helység elszeparálva - ilyen kisebb partikra kb 20 főig tökéletes. Lefoglaltam az időpontot előre, mire odaértünk minden elő volt készítve, asztalok összetolva.
A kaja tényleg szuper, minden van nem csak pizza/tészta. A pincérek nagyon kedvesek, figyelmesek, jó humorral bírtak kezelni még egy olyan hangosabb társaságot is mint a mienk volt.
Ráadásul ünnepeltként a ház vendége voltam egy pálinkára.
Szóval jó szívvel ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!