Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire gyakori, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy a fotós logózza a képeket?

Figyelt kérdés

Esküvőnkre keresünk fotóst és videóst.A szimpatikus céggel az a bajunk,hogy minden képre rányomják a hatalmas logójukat.Minket ez zavar,elrontja a képek összhatását,hogy az első ami feltűnik egy képen,az a cég logója.

Ez mennyire általános? Más cégek/fotósok is ilyenek lesznek főleg,törődjünk bele?

2023. nov. 14. 20:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
#10 Akkor fejtsd már ki, mert ez így elég értelmetlen hozzászólás. Meg lehet te nem így csinálod, de más attól még lehet igen.
2023. nov. 14. 22:13
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Demo képeket max kissebb fotózásokon adnak át a fotósok, egy esküvőn készül 3-4000 kép, azt senki nem küldi el a párnak válogatásra, több esküvői fotós körben is mozgok, még senkitől nem hallottam ilyet. Azt is sejtem kik akikről a kérdező ír, mert kb az egyedüli fotósok akik bazi nagy logókat tesznek a képekre és annyira nem is jók, csak olcsón dolgoznak.
2023. nov. 14. 22:37
 13/27 A kérdező kommentje:
Kérlek írd meg,ha itt nem,akkor privátban,hogy kikre gondolsz.
2023. nov. 14. 22:48
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Esküvőfotós vagyok, nemzetközi szinten is (el)ismernek. Vízjelezem a képeimet, de átadom Őket nagy felbontásban is, vízjel nélkül. A fotós-videós csapatokat kerüld, nem létezik olyan ahol az egyik szolgáltatás nem lényegesen gyengébb a másiknál ha egy csapat csinálja.
2023. nov. 14. 23:53
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

Ja és mégvalami, az én párjaim pl. maguktól használják a vízjeles képeket online formában, mert büszkék rá, hogy én készítettem a képeiket.

(Halk megjegyzés, hogy a készítőt akkor is meg KELL jelölnöd, ha nincs vízjel a képen, mert a hatályos szerzői jogi törvény kötelez erre).

2023. nov. 14. 23:55
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a bajom, hogy hozzá tartozik,meg kell jelölni,hanem a hogyan.Számomra ízléstelen és gagyi hatást kelt abban a méretben, amiről a poszt született. Természetesen a kiposztolt képeken megjelölném a készítőt,de otthon a négy fal között a saját falamon ne kelljen ezt néznem,és elnézést,ha ez valakit sért.
2023. nov. 15. 00:09
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem, ez így teljesen korrekt. Normális ember egyébként a kép sarkába teszi a vízjelet, ami nem hivalkodó, nem túl nagy, mint egy aláírás a festményeknél.
2023. nov. 15. 07:30
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno úgy kaptuk a kép csomagot, hogy kb 20 előre kiválasztott képet facebookra butítva, a sarokban kis logóval kaptunk, és vagy 300 képet rendes nagy felbontásban. A butított képeket felhasználhatta az oldalán reklámként, így nála is logós képek vannak kint, de a sok valós képen nincs. Kérdezzetek rá, hátha a ti választott fotósotok is így csinálja.
2023. nov. 15. 08:32
 19/27 gbenyov válasza:
100%

Én rendesen és sokat fotózok.

Ha demó képet küldök, azért ugyebár nem fizetnek, azon mindegyiken rajta van egy kis logóm.

De amelyekért megkapom a megbeszélt összeget, azon semmiféle logót nem teszek.

2023. nov. 15. 09:34
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

én csak halkan kérdezném, hogy ha te is látod, hogy gagyi a logózás, akkor miért gondolod, hogy a munka, amit kiad a kezéből, logó nélkül nem lesz ugyan olyan gagyi?

szintén esküvőfotós vagyok, soha nem logózok, maximum párat ami kifejezetten reklámra megy, de azt sem bántó méretben. Illetve egy alkalommal ragaszkodott a pár hozzá, hogy olyan képeket szeretnének posztolni, ahol rajt a logóm, mert mindenki kérdezgette, ki volt a fotósuk :D

Szóval, én nagyon meggondolnám az általad említett "céget" (nem is értem... milyen cég? mindenféle szolgáltatás egy helyen? Vagy hogy?)

Illetve még annyit hozzátennék a kollega írásához, hogy nem feltétlen rossz a fotós-videós páros, ha egyik tudja ajánlani a másikat, én inkább attól óvnálak, ahol férj-feleség pl, ott sanszosan csak az egyik ért hozzá (ha szerencséd van...) a másik meg megy vele, mert úgy több a gempa...

- szerintem a feljebb szóló is ezekre gondolt, csak le akartam írni.

Nekem is van 1-2 videós, akikkel szívesen dolgozom és ajánlom őket és ők is engem, ha van egy felkérésünk és a pár véleményt kér

2023. nov. 15. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!