Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a fotós logózza a képeket?
Esküvőnkre keresünk fotóst és videóst.A szimpatikus céggel az a bajunk,hogy minden képre rányomják a hatalmas logójukat.Minket ez zavar,elrontja a képek összhatását,hogy az első ami feltűnik egy képen,az a cég logója.
Ez mennyire általános? Más cégek/fotósok is ilyenek lesznek főleg,törődjünk bele?
Ja és mégvalami, az én párjaim pl. maguktól használják a vízjeles képeket online formában, mert büszkék rá, hogy én készítettem a képeiket.
(Halk megjegyzés, hogy a készítőt akkor is meg KELL jelölnöd, ha nincs vízjel a képen, mert a hatályos szerzői jogi törvény kötelez erre).
Én rendesen és sokat fotózok.
Ha demó képet küldök, azért ugyebár nem fizetnek, azon mindegyiken rajta van egy kis logóm.
De amelyekért megkapom a megbeszélt összeget, azon semmiféle logót nem teszek.
én csak halkan kérdezném, hogy ha te is látod, hogy gagyi a logózás, akkor miért gondolod, hogy a munka, amit kiad a kezéből, logó nélkül nem lesz ugyan olyan gagyi?
szintén esküvőfotós vagyok, soha nem logózok, maximum párat ami kifejezetten reklámra megy, de azt sem bántó méretben. Illetve egy alkalommal ragaszkodott a pár hozzá, hogy olyan képeket szeretnének posztolni, ahol rajt a logóm, mert mindenki kérdezgette, ki volt a fotósuk :D
Szóval, én nagyon meggondolnám az általad említett "céget" (nem is értem... milyen cég? mindenféle szolgáltatás egy helyen? Vagy hogy?)
Illetve még annyit hozzátennék a kollega írásához, hogy nem feltétlen rossz a fotós-videós páros, ha egyik tudja ajánlani a másikat, én inkább attól óvnálak, ahol férj-feleség pl, ott sanszosan csak az egyik ért hozzá (ha szerencséd van...) a másik meg megy vele, mert úgy több a gempa...
- szerintem a feljebb szóló is ezekre gondolt, csak le akartam írni.
Nekem is van 1-2 videós, akikkel szívesen dolgozom és ajánlom őket és ők is engem, ha van egy felkérésünk és a pár véleményt kér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!