Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg k*rvából lesz a legjobb feleség?
Figyelt kérdés
Szeretném elvenni barátnőmet, mert elég tüzes lány, de csak ha igaz a fenti mondás. Most még visszakozom kicsit. Megerősítést szeretnék.
Ez igaz lehet szerintetek?
ő 26 én 28 vagyok
2023. nov. 12. 22:36
12/24 anonim válasza:
Az jó. Már akkor lek.rvázott egy exem amikor csak csókolóztam olyannal előtte, akibe nem voltam szerelmes. Aztán a pontozásokból is látszik, hogy minek gondolnak, amiért nem két emberrel szexeltem csak életemben :D
13/24 anonim válasza:
10. Éltèl,jól tetted. Hány éves vagy amúgy most? 🙈(nyugi, no vagyok, nem ismerkedni akarok 🤣) Amúgy sikerült tapasztalatot szerezned, éltél, jöhet a gyerek és az ásó kapa nagyharang🥹🤣
15/24 anonim válasza:
Oo pont jó. 😁 Fiatal korodban élvezted az életet, nem állapottal meg, pont jó időben vagy hogy házasodj, gyereked legyen stb. Viszont nem félsz attól hogy újra előjön ez a korszakod? Mármint a ku*rvulos lazítós? 😅 Én az ellentéted vagyok, hamar rám talált a szerelem, 16 voltam, most vagyok 27 azóta is ugyanazzal a pasival, és félek hogy egyszer besokalok és a világ összes pucuja, fiuja kéne.. Reméljük nem lesz igazam, vagy ha mégis akkor elnyomom magamban 😅
16/24 anonim válasza:
10 (14), milyen szerencsés vagy... tényleg kiélvezted az életet, de jött a szerelem is, és időben... Én itt vagyok 32 évesen, egyiket sem mondhatom el magamról, csak szarakodok a mai napig a társkeresős pasikkal, akikkel 0 vonzalom/kémia van, emiatt már elindulni sincs kedvem találkozni velük, és teljesen kilátástalan, hogy ez valaha más/jobb legyen. :(
17/24 anonim válasza:
Hagyd békén szerencsétlen csajt...
18/24 anonim válasza:
Kèrdező,
Tènyleg!!! A felesègem hivatàsos qurva ès nagyon jò felesèg. Jòl nèz ki, jòl keres, otthon normàlisan viselkedik. 🫣🤫😉
19/24 anonim válasza:
Ha a barátnőd kva és csak azért szeretnéd elvenni, mert tüzes, azért fölösleges.
Arról egyetlen szót nem írtál, hogy szerelmes vagy-e belé (és az egyéb belső értékeiről sem), márpedig szerelem nélkül egyetlen kapcsolat sem ér semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!