Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van akkor ha vkinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha vkinek az esküvőjekor megvan a menzesze? Nem fél h átázik a fehér ruhán?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 20:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%
orvos eltudja nem?
2010. okt. 19. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
Ma 20:36 írj a legjobban, extratampon, barátnővel/anyukával eltűnni. Betét semmiképpen sem.
2010. okt. 19. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

miért ázna át annyi abroncson tampon nélkül se látszana

tampon + vékony betét + a bugyira egy nagyobb bugyi ilyen csipkés női alsónadrág szerű

2010. okt. 19. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is hatalmas abroncsos ruhám volt, de el tudtam egyedül intézni a wc-t, senkinek nem kellett tartania a szoknyámat :=). De ha egyedül nem megy, biztosan szívesen segít a barátnőd vagy anyukád. Szerintem némi találékonysággal minden megoldható. Valóban a hatalmas tampon + betét (nekem sem csörgöt-zörgött még sosem, nem tudom, aki ezt írta, milyen márkánál tapasztalta ezt) a megoldás. Ne hagyd, hogy a menstruációd beárnyékolja a nagy napot, fel a fejjel!
2010. okt. 19. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is hatalmas, abroncsos szoknyám volt, de simán tudtam benne egyedül wc-re menni. Gyakorolj.:-)
2010. okt. 19. 21:35
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Én is egészségügyi betétre gondoltam, nem tistaságira, de neke sosem csörgött még.
2010. okt. 19. 21:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem még sose csörgött a betétem a bugyiban. Nyilván nem a 150 ft-os betétet kell venni. A minőségi betétek nem zörögnek, meg amúgy is, most komolyan kinek tűnne fel egy ilyen?
2010. okt. 20. 10:40
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes....nekem a nem 150 Ftos always egészségügyi betét is csörög... és NEM a vékony betétre gondolok hanem a vastagra.
2010. okt. 20. 13:12
 19/21 anonim válasza:
0%
akkor ne fürödjön az óceánban, mert a fehér cápák kilóméterekről kiszagolják a véres muff szagát
2010. okt. 21. 00:05
 20/21 anonim ***** válasza:

1 nagy tampon + 1 betét, és esetleg még1 bugyi... így mondjuk nem nagyon erős mensesznél 5-6 óráig is ki lehet bírni csere nélkül, a tampon mondjuk bírja 3 óráig aztán a betét is kb addig, csak utána kell cserélni... nekem megvolt a szallagavatómon, szintén abroncsos ruha meg minden ami kell, de tudtam egyedül cserélni...

szerintem nem csörög-zörög. de ezt te ítéld meg, te hallasz csörgést? és ha mégis igen, akkor is, egy lagzin hangzavar van, az oltárhoz menet meg szól a zene. és még ha hallatszódna is valószínűleg az emberek a zörgést hallva se arre gondolnának, hogy biztos csörög a betétje. mikor lezs a nagy nap? :)

2010. nov. 20. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!