Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van akkor ha vkinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha vkinek az esküvőjekor megvan a menzesze? Nem fél h átázik a fehér ruhán?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 20:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Tampon + csere.
2010. okt. 19. 20:31
 2/21 A kérdező kommentje:
de pl egy abroncsos ruhában, amihez pisiléshez is két csaj kell aki tartja nem lehet egyszerű
2010. okt. 19. 20:32
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
nagy nedvszívó képességű betét+tampon
2010. okt. 19. 20:33
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
ha a mennyasszony fog.gátlót szed,akkor tudja csusztatni a mesi napját h ne pont az esküvőn jöjjön meg neki
2010. okt. 19. 20:33
 5/21 anonim ***** válasza:
86%
Egyik barátnőmnek akkor volt meg. Gyógyszert szedett, el akarta tolni, de a stressztől egy héttel előbb megjött neki. Tampon+betét volt neki is és a nászút sem a szexről szólt:(
2010. okt. 19. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:
41%

neee betétet be ne tegyél!! ott fogsz csörögni az oltár felé és az nagyon ciki lenne.

Megmondom mit csinálnék én a helyedben. Biztos van legalább egy nagyon közeli barátnőd, akivel még büfögtök is egymás előtt:D (most vicces de tényleg ilyenkor csak az ilyen barátnő segíthet) szóval megmondod neki segítsen....tartja szépen neked az abroncsod amíg te a lehető legnagyobb tampont magadba tuszkolod...és jó másfél óránként eltűnsz vele egy 3 percre.

De mondom betétet semmi féle képpen se!

20/L

2010. okt. 19. 20:36
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Azért egy NŐnek jobb esetben, mire az oltár elé áll, beáll a menstruációja. Az időpont kiválasztásakor oda kell arra is figyelni. Ennyi. Amúgy igaza van az előttem szólónak, egy jó barátnő, és folyamatos csere.
2010. okt. 19. 20:37
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért a legpontosabb mensit is be tudja keverni a stressz... Ezt a csörög a betét dolgot soha nem értettem, azt ezt írja pelenkát hord? kb. 10 éve betétet használok és soha nem csörög meg zörög.
2010. okt. 19. 20:40
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sem gáz annyira, bár tény, hogy kellemetlen.

Tampon+ betét, folyamatos csere. Bár az is lényeges, hogy a ciklus hányadik napja, mert ha a 2-3., akkor elég gáz (ekkor minden nőnek több), ha pedig a vége felé jár, az nem vészes.

Szerintem (ha csörög, ha nem ) a biztonság kedvéért kell a betét is.

2010. okt. 19. 20:45
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Én az egészségügyi betétre gondoltam, nem a tisztaságira...a tisztasági nyilván nem csörög:-)
2010. okt. 19. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!