Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha vkinek az esküvőjekor megvan a menzesze? Nem fél h átázik a fehér ruhán?
neee betétet be ne tegyél!! ott fogsz csörögni az oltár felé és az nagyon ciki lenne.
Megmondom mit csinálnék én a helyedben. Biztos van legalább egy nagyon közeli barátnőd, akivel még büfögtök is egymás előtt:D (most vicces de tényleg ilyenkor csak az ilyen barátnő segíthet) szóval megmondod neki segítsen....tartja szépen neked az abroncsod amíg te a lehető legnagyobb tampont magadba tuszkolod...és jó másfél óránként eltűnsz vele egy 3 percre.
De mondom betétet semmi féle képpen se!
20/L
Szerintem sem gáz annyira, bár tény, hogy kellemetlen.
Tampon+ betét, folyamatos csere. Bár az is lényeges, hogy a ciklus hányadik napja, mert ha a 2-3., akkor elég gáz (ekkor minden nőnek több), ha pedig a vége felé jár, az nem vészes.
Szerintem (ha csörög, ha nem ) a biztonság kedvéért kell a betét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!