Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az esküvő előtti utolsó 2 hétben?
Tegyél fel egy fülhallgatót, amiből végtelenített lejátszási lista hallatszik: kilégzés, belégzés, kilégzés, belégzés.
Biztos, hogy akarod te ezt a házasságot? Normális esetben várja az ember a nagy napot, és addig is teszi a dolgát, nem ilyen hülyeségeket gondolkodik.
1. Hát hogy mit csináljak. Életem egyik legnagyobb eseményéig 2 hét van hátra. Utána soha többé nem leszek az esküvőm előtt, mindig csak történelem lesz
2. Normális eset van, mert várom a nagy napot, dolgomat is teszem, de mégis gondolkodom hülyeségeken, látod
3. Már minden kész
"Életem egyik legnagyobb eseményéig'
Sz esküvő nem cél, csak kezdet.
Ha úgy érzed minden megvan, akkor NAGYON jól szerveztetek. Veregesd meg a vállatokat, este nyissatok ki munka után egy üveg bort és legyetek boldogok, hogy nincs rohanás, nincs stressz, hanem ügyesen elintéztetek mindent. Egy csomóan stresszelnek, pedig kétszáz esküvő van mögöttem(szolgáltatóként) és tudom, hogy esküvőt elrontani csak egyféleképpen lehet: ha valaki nemet mond. Azon kívül, nem tudjátok úgy elrontani, hogy a végén ne legyetek házasok!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!