Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama menyasszonyi ruha Szegeden?
Szegeden van olyan üzlet (nem feltétlenül menyasszonyi) ahol árulnak kismama menyasszonyi ruhát, vagy olyan estélyit, ami menyasszonyi ruhának is elmegy?
Találtam egy oldalt, ahol konkrétan kismama menyasszonyi ruhával foglalkoznak, de onnan csak rendelni lehet, illetve pécsi az üzlet és sajnos próba nélkül nem merek bármit is megvenni.
Köszönöm szépen a segítséget!
DREAMS esküvői ruhaszalon
Azt nem tudom,hogy ilyen van-e . Szabójuk volt még 2 éve és nagyon segítőkészek, barátnőmnek fátylat készítettek olyan ruha mellé ami nem tartalmazta a fátylat + alakítottak a hátán a + súly miatt.
#4!
Így van, nyuggerek vagyunk. Bár a 3-t nem ismerem, de ha valaki leírja mit gondol, akkor az már a lég szemetebb ember a vilagon. Negatív kritikát nem tűrő emberek azok gyenge jelkemuek. Te is közéjük tartozol. Háta mögött megszólják akkor vérig vannak sértve. Te is egy olyan személy vagy akinek minden mindegy.
Nem kérte csak kérdezett. De igen, jól tűröm. Jobban mint te!
Hol kérte a kérdező hogy foglalkozz az én véleményemmel? 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!