Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyibe kerül egy vőfély vagy ceremóniamester?
Mi ceremóniamestert valasztottunk.
Ismerős ajánlotta. Egy esküvős csoportban is rákérdeztünk, sokan dícsérték, így rá esett a választásunk.
Esküvő elött 3x beszéltünk vele, szimpatikus, kedves volt.
Megbeszéltük a kérédeinket, programot, mindent
Eljött az esküvő, már fura volt mikor megjelent. A játékokat totál nem úgy vezényelte le, ahogy meg volt beszélve. Beszologatott mindenkinek, föleg a férjemnek.
Végül ráhajtott anyámra.
Ott elcsattant az agyam, hazazavartam.
1 hét múlva volt képe előkerülni, közölte hogy kicsit többet szívott, mint szokott. Köpni, nyelni nem tudtam.
De nyujtotta a számlát, hogs ezért a 200ezret kéri, holott 170-ben egyeztünk meg.
M9nta neki férjem, hogy vagy nagyongyorsan összegyűri a számlát és elfelejt minket, vagy megyünk a rendőrségre, fogyasztóvédelemhez, bárhova.
Nekünk tavaly volt női ceremóniamester 150e, szertartásvezetést is csinált +60ért. Viszont remek szakembert kaptunk, aki segített a szervezésben is, végig vitte velünk a egész napot. A szertartás pedig maga volt a csoda, személyes volt és mindenkinek nagyon tetszett. Idén már 200e körül indul az ára, de abszolút megéri, mert tényleg kézben tartotta a dolgokat. Voltak játékok, de nem alpáriak, és a násznép is imádta. Hogy jövőre mit kérnek nem tudom, de 200-300ezer között abszolút reális.
Jah és egy jó tanács! Beszéljétek több cm-el is, kérjetek több ajánlatot, esetleg referenciát, aztán a legszimpatikusabbat válasszátok és nem ciki valakire nem-et mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!