Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Manapság mennyibe kerül egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyibe kerül egy vőfély vagy ceremóniamester?

Figyelt kérdés
a mi esküvőnk jövő szeptemberben esedékes, és kíváncsi lennék, átlagban mennyit kérnek.

2023. okt. 20. 09:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is vőfélyünk volt tavaly és idén szeptemberben az unokahúgom esküvőjén is vőfély volt. Egyik sem volt sem alpári, sem részeg, se hülye játékokra nem kényszerített senkit.
2023. okt. 20. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk egyik sem volt, igen jó társaság jött ahhoz össze a maga 70 fejével hogy ne legyen rá szükség 😃
2023. okt. 20. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
45%

12.

"70 fejével"

"Amin a Terjenszki gazdasági-igazgató helyettes úr

Hanyatt esett és ha az emlékezetem nem csal meg xféle

Kínai horoszkóp szerint pont a tigris éve volt

Bár akkor nem készültek fényképek, de ez a mai napig

Vita tárgyát képezi a szűken vett baráti körben is

Ami nem kicsi mert engem is beleértve hetvenhat fő"

2023. okt. 20. 19:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13 válasz és csak 2 válaszolt a kérdésre. Elsőt nem számolom mert nyilván fogalma sincs csak okoskodott egy kicsit.
2023. okt. 20. 19:58
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos h erdemes ilyenre kolteni.

Nekem is csak negativ tapasztalatom van. Jol lakik, teleizzad mindent, kicsit iszik, csak pofazik, gyüjti a strigulakat.... Ezt egy kedves baratod is barmikor megcsinalhatja.

2023. okt. 20. 20:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Egy kedves barátod Aha

Meg egy másik a fotókat

11-es voltam

Mi vőfélyünk baráti alapon - férjem régi ismerőse- tavaly 80 000 kért

Nyugat-Magyarországi kisváros

2023. okt. 20. 20:20
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

14.

Az értelmetlen válaszok közé felzárkózik a tied is, mert ez a 14-es komment nem volt érdemi válasz, csak a többinek ócsárolása.

2023. okt. 20. 20:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kedves kérdező!

Mennek itt a vagdalkozások. Ezért úgy gondoltam, hogy hiteles forrást osztok meg veled.

Kérdésedre megtalálod a választ itt: [link]

Igaz ez 2023-as adatokra támaszkodik, és nem öleli fel a teljes esküvői ipar szereplőit, de a vőfélyt és a CM-et is megtalálod benne. A jövő évi esküvőkhöz jó iránymutatás lesz.

Kedves Kommentelők, akik belementetek olyanba, hogy a vőfély az ilyen a ceremóniamester meg olyan...

Nem minden taxis veri át az utasokat, de sajnos hallunk ilyenről. Nem minden kőműves részeges, de hallunk ilyenről. Nem minden gyárigazgató alkoholista, de hallunk ilyenről... (Sőt ezeket mind tapasztaltam is)

És igen, van olyan vőfély, aki este 10-kor már vállalhatatlanra itta magát és van olyan ceremóniamester, aki kokainmámorban úszik ugyanebben az időben, de

DE nem lehet általánosítani!

Remek, jófej esküvői szolgáltatókat lehet találni. Adjuk meg a menyasszonoyknak és a vőlegényeknek azt a lehetőséget, hogy saját maguk, mindenféle befolyásolás nélkül tudják megtenni és egyik esküvői szolgáltatót se "húzzuk le".

Ma már vannak szakmai szervezetek, akik "felügyelik" az esküvői szakmát. Tagjaik között tisszességes, nem ivós, nem kábszeres, nem átverős tagokkal.

2 példa:

1.) [link]

2.) [link]

Ebben a szakmában is vannak szerencselovagok, csalók, de az esküvőt szervezőknek erre fel kell készülni!

A szolgáltató választásnál pedig nagyon körültekintően szükséges eljárni. Amennyiben ezt megteszik a saját esküvőjüket szervezők, nem fogunk többé részeges, ilyen-olyan esküvői szolgáltatóról hallani.

Minden jót!

2023. okt. 21. 08:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább először azt kellene eldonteni hogy, melyiket akarjátok mert teljesen más a kettő.

De a vőfély 100-tol indul, egy normális 130-150, de vannak sokkal dragabbak is ami nem feltetlenül jobb. Ez mind függ attól is hogy mennyit dolgozik, mennyit kell keszulnie, és egyáltalán meddig lesz ott. Lesz-e templom vagy nem, lesznek-e játékok, menyasszonyrablás stb. Én is azt javaslom hogy beszéljétek velük és mutasson képet legalalább, mert megjelenés is sokat számít. Találkoztam én is olyan főféllyel aki elég lehangoloan nézett ki. Meg kell velük beszélni hogy mit nem akartok és mit igen.

Ceremoniamrsteres esküvőn is voltam, ott nincsenek ilyen-olyan versek. De erről árat nem tudok. Érdemes párat felhívni, mert ez függ attól is hogy pl mennyit kell utaznia, mennyire ismert..

17. Igen én se adtam hasznos választ az előbb. De attól még igaz higy senki se válaszol a kérdésre mert mindenki csak a személyes véleményét akarja ráeroltetni a kérdezőre. Nem ocsároltam senkit.

2023. okt. 21. 08:42
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

"mert mindenki csak a személyes véleményét akarja ráeroltetni a kérdezőre"

Nagyon újonc lehetsz még az oldalon, ha ez csak most tűnik fel. A gyakorin szinte mindig ez megy az alábbi kategóriákban: ez itt, a politika, állatok, emberek, egészség, szex.

2023. okt. 21. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!