Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztetek a nászéjszakán?
Figyelt kérdés
Nekünk tegnap volt az esküvő de annyira elfáradtunk (én 3kor mentem lefeküdni, az ifjú férj 5kor), hogy szó se volt róla...2010. okt. 17. 20:31
11/38 anonim válasza:
Azt a szegény előzőt, arra írtam aki nem sakkozott... :)
Nekem sem volt még esküvőm, de pl nem is szeretnék nagy felhajtást. És szerintem így bele is fél a kufirc a nászéjszakán. Sok ember van, aki nem csinál hajnalig tartót tombolást, azoknak belefér szerintem.
12/38 anonim válasza:
Beleestünk az ágyba mert már alig éltünk. Másnap viszont bepótoltuk:)))
13/38 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát, el tudom képzelni ha valaki épp akkor lendül át a holtponton, akkor van erre kapacitása, jó neki:) amúgy én úgy látom valami kretén szinte mindenkit lepontozott... no komment
2010. okt. 17. 20:59
14/38 anonim válasza:
Nem, mert miután hazaértünk a lagziból kb egy óra múlva indultunk is a nászútra. Na de ott..., nem a kicsomagolással kezdtünk.
15/38 anonim válasza:
Nem volt.
Sok örömöt, boldogságot, és "kárpótlást" kívánok.
16/38 anonim válasza:
Igen, volt.
Mindkettő nászéjszakámon.
17/38 anonim válasza:
Az elején kijelentem nekem sem volt még esküvőm.
Közel se tudom, milyen kimerült lehet a pár a nap végére, de ha lehetne, nem hagynám ki. :)
20/L
18/38 anonim válasza:
Utolsó te sem vegy kispályás ha már kettő is volt!!!!!
:))))))
19/38 anonim válasza:
Az hagyján, de most válok másodszorra.
Nem alakultak túl jól a dolgaim eddig.
Szóval ki tudja, lehet lesz harmadik is.
20/38 anonim válasza:
21:07 nem semmi
én drukolok neked:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!