Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rosszban lévő rokonság...mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszban lévő rokonság...mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Ötleteket, tanácsokat várok!

Az én "oldalam" szerencsére nyugis(abb),nincsenek nagy ellentétek.Párom családja viszont egy tragédia( nem én mondtam először, mielőtt gonosznak lennék titulálva, ő maga pontosan tudja ezt és ki is mondja).A rokonsága nagy része rosszban van egymással,a kisebb családokon belül is megromlott házasságok stb. van...Emiatt tanácstalanok vagyunk, hogy legyen-e "igazi" esküvő, vagy polgári két tanúval.

A mai világban azért nem olyan olcsó egy esküvő,a szervezés is nagyon sok idő, energia... rémes lenne arra emlékezni,hogy rendeztünk egyet,amin se a vendégek,se emiatt mi nem éreztük jól magunkat.Talán egymásnak nem ugranának az illendőség miatt,de nyilván érezni lehetne a feszültséget,nem tudom mennyire lehetne önfeledten bulizni úgy,hogy a vendégek majdnem fele között nagyfokú ellentétek állnak.

Terméseztesen,hogy csavar is legyen a történetben, ha csak 2 tanús polgári lenne, akkor borítékolható lenne többektől a sértődés. Ki mit tanácsolna?

2023. szept. 25. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba az idióta rokonokat. Ne nekik akarj megfelelni!
2023. szept. 25. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

vannak,akik emiatt azóta is rosszban vannak

Az az ő dolguk. Ti nem vagytok villámhárítók. Aki intrikus fajta, az az ő baja, nem a te gondod.

2023. szept. 25. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondjátok mindenkinek akit meghívtok, hogy akkor jöjjenek el, ha egy napot tudnak a bajaikat félretéve normálisan viselkedni a kedvetekért. Ha nem akkor maradjanak otthon.
2023. szept. 25. 20:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lekell tojni a ti napotok, a ti penzetek. Felnőtt korban megpláne.

Akar lehetne ugyis h meglesz a polgári es utana esetleg egy szervezett kerti parti. Vagy valami hasonlo.

Akit nem akarsz ott látni, azt nem kell meghivni, hiszti ide vagy oda.

2023. szept. 25. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Baratnom eskuvojen nem vett reszt a csaladjabol senki, kiveve a nagyapja es a nagynenje. Pedig elnek a szulei, nekik vannak parjaik, jo sok testvere es unokatestvere van. Nincsenek joban, evek ota nem beszeltek, igy nem lettek meghivva. En teljesen megertem, szerintem a sok letezo karos gondolkodas kozul az egyik legnagyobb ez a felmentes hogy “megiscsak a csaladom”. Nem fogok mindenkinek mindent elnezni csak mert rokonom.
2023. szept. 26. 11:39
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:
68%
A problémás szülőket csal úgy hívnám meg, ha a háziorvosuk hajlandó lenne komolya nyugtatót felírni nekik, ők meg hajlandóak lennének azt bevenni, de úgy, hogy lássam, hogy lenyelik. Így ellennének, csendben nyugisan, nagyon álmosan. Másképp nem jöhetnének.
2023. okt. 2. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam el mindent....

De nekem egy mostohám van, akit szívből utálok.. 6 éves korom óta a mostohám egyszer nem vitt el pl.fagyizni, adott egy pohár teát vagy bármit.... Ami egy gyerekkel alap tevékenység.

Leendő anyósom az elején ki volt akadva, hogy hogyan fog az kinézni,ha ő nem lesz meghìvva... (Náluk abszolút egy normális család van és nem tudják,H milyen amikor azon rettegsz,H részegen állìt-e haza, mennyit ivott , milyen súlyos lesz az éjszaka .meg stb...)

Most már bele látott néhány durva helyzetbe, azóta elfogadta, de ha nem fogadta volna el akkor sem hìvnám meg a mostohámat... Minden eddig napot, ami rólam kellett volna,H szóljon tönkre tett . (Születésnapok, ballagások, Diploma osztó..-részegen jött, ordibált, beszólogatott stb-)

Szóval én azt mondom,H gondold végig kik azok akik fontosak,H mindenképpen ott legyenek, nem akiket illik, hanem,H szìvesen ünnepelnél velük és tudod,H tudnak viselkedni.

Én már ez alapján szortìzok.

Remélem segìtség.

2023. dec. 12. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!