Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy abroncsos menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy abroncsos menyasszonyi ruhában hogy lehet pisilni? (+Hozzá egy 16 centis tűsarkú)

Figyelt kérdés
Bocsánat ha hülye kérdés, de tényleg ezen aggódok most a legjobban :D

2023. szept. 24. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Mindenképpen papírral fedd le a csésze széleit. Idegen helyen én mindíg ezt teszem.

Ha lesz segítséged, akkor ne aggódj,megoldjátok ügyesen.

Én anno a tűsarkút levettem,mielőtt a wc-be mentem.

Sok boldogságot kívánok... 🙂

2023. szept. 24. 21:23
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi szépen és a normális választ is 🙂

Az a baj hogy én idegen helyen még úgy is idegenkedek a leüléstől de lehet most az egyszer bevállalom.

És végigmentél csupasz harisnyában a mosdó kövén? Vagy bevittetek magatokkal egy papucsot? :D

2023. szept. 24. 22:09
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem mentem végig,ahogy beértünk a mosdóba,a wc előtt vettem le.

Megkértem 2 barátnőmet,hogy segítsenek.🙂

Egyébként Ti hol tartjátok az esküvőt? Úgy értem,hogy egy hotelben lesz,vagy egy tanyán esetleg?

2023. szept. 25. 06:16
 14/21 erogeen válasza:
94%
Ha jól szituált helyen lesztek, akkor lehet nagyon tiszta a WC. Akkor, ott akár rá is ülhetsz, hogy ne bonyolítsd még ezzel is a helyzetet. Csak, hogy megnyugtassalak, biztosan többször is ki kell menned majd.
2023. szept. 25. 08:36
 15/21 A kérdező kommentje:
Hotel :) És köszi a normális válaszokat még egyszer
2023. szept. 25. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Abroncsos ruhám volt, fel tudtam hajtani az abroncsot, egyedül megoldottam. Túlparázod, nyugi.
2023. szept. 27. 17:04
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Túlparázod, hotelben pedig ülj le nyugodtan. Egy wc- ülőkétől nem lehet fertőzést összeszedni.
2023. szept. 27. 21:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Igen ez valószínű tény, hogy elég parázós és kényes típus vagyok 😅
2023. szept. 28. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

szemből ülj a wc-re és addig őrizzék kívülről az ajtót a tesók, hogy más ne menjen be, mert ugye az ajtót becsukni nem fogd tudni.

az abroncskarika nem fix, hajlik, szall ha elől felhúzod és bemész a WCbe, az ajró összenyomja és hátul kintmarad a többi része

2023. okt. 1. 10:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyébként mikor lesz a lagzid? :)
2023. okt. 2. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!