Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy abroncsos menyasszonyi ruhában hogy lehet pisilni? (+Hozzá egy 16 centis tűsarkú)
Mindenképpen papírral fedd le a csésze széleit. Idegen helyen én mindíg ezt teszem.
Ha lesz segítséged, akkor ne aggódj,megoldjátok ügyesen.
Én anno a tűsarkút levettem,mielőtt a wc-be mentem.
Sok boldogságot kívánok... 🙂
Köszi szépen és a normális választ is 🙂
Az a baj hogy én idegen helyen még úgy is idegenkedek a leüléstől de lehet most az egyszer bevállalom.
És végigmentél csupasz harisnyában a mosdó kövén? Vagy bevittetek magatokkal egy papucsot? :D
Nem mentem végig,ahogy beértünk a mosdóba,a wc előtt vettem le.
Megkértem 2 barátnőmet,hogy segítsenek.🙂
Egyébként Ti hol tartjátok az esküvőt? Úgy értem,hogy egy hotelben lesz,vagy egy tanyán esetleg?
szemből ülj a wc-re és addig őrizzék kívülről az ajtót a tesók, hogy más ne menjen be, mert ugye az ajtót becsukni nem fogd tudni.
az abroncskarika nem fix, hajlik, szall ha elől felhúzod és bemész a WCbe, az ajró összenyomja és hátul kintmarad a többi része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!