Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiből hoztátok ki az esküvőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből hoztátok ki az esküvőt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy hol és hány fővel mennyibe került az esküvő?

2023. szept. 22. 13:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%

3 haver

A haverozos kerti pialasodat max

Esküvőt biztos nem

Annak ellenére hogy valóban jó magas összegek, de na

2023. szept. 28. 19:47
 22/29 anonim ***** válasza:

15//

A Cinematográfus az valami laboros és közben előhívja a negatív képeket?

Mert akkor olcsóbb egy instant gép is 800ft / fotóval.

2023. szept. 28. 22:10
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Persze, rá lehet bízni haverra, csak az olyan is lesz. Kicsit több mint kétszáz esküvő van a hátam mögött, az ilyen “haver csinálja” dolog szinte mindig rosszul sült el. Az pedig, hogy más munkáját rablásnak tartod, Téged minősít. A cinematográfus egyébként filmet készít, a filmkészítés eszközeivel mesél történetet.
2023. szept. 29. 11:31
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

23-as - értem, hogy ebből élsz. A saját esküvőmön nem volt se ceremóniamester, se vőfély, se cinametológus. Volt az ismeretségi körömben fényképész, akit felkértem, mint barátot. Volt az ismerettségi körömben olyan, aki a zenét megcsinálta, és 15 év után is sokaknak a legjobb bulija volt.

Az eskövőszervező a legnagyobb ebből - mi az, amit tud? Szerintem leginkább az idejét veszem meg, hogy elintézzen ezt-azt. Nekem egy 10 ember 1,5 órás megbeszélése volt, s ment minden magától. Igaz, sok közös munka van mögöttünk.

Ráadásul nekem nagyon idegenek ezek a mókásnak érzendő, kötelező mosolyos rigmusok. Ezért ilyenre nem költök. Akinek kell, tegye, és köszönöm, hogy te ilyet vállalsz, mert sokaknak valós segítség.

2023. szept. 29. 11:56
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Fotográfus vagyok, semmi közöm a többiekhez, csak belelátok a munkájukba, de ha nem látnék sem lennék olyan korlátolt, hogy rablást kiáltsak valamire amiről fogalmam sincs. Neked pedig láthatóan nincs fogalmad ezekről a dolgokról.
2023. szept. 29. 12:22
 26/29 anonim ***** válasza:
25-ös: köszönöm! Igaz, túl vagyok 50 baráti esküvő szervezésén, igazad van, a legjobb, amikor tudattalanul ítélkezel.
2023. szept. 29. 12:24
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

24: ha van ismerős fotósod, ismerős szakácsod, ismerős vendéglős meg ismerős dekoros, az szuper.

Ha nincs? Akkor te főzöl, a haverod meg a kocsmából fényképez? Hagyjuk már.

2023. szept. 29. 13:02
 28/29 anonim ***** válasza:
42%
27 - igen, mert a haverom épp fényképész ;)
2023. szept. 29. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:
26: Ha azokat is így szervezted, laikus vagy, láthatóan fogalmad sincs erről a történetről, a tudatlanul ítélkezést meg nem én kezdtem. Talán ha Te is túl leszel kétszáz esküvőn szolgáltatóként, mint én, másképp látod majd. Amúgy jó sok barátod házasodott.
2023. szept. 29. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!