Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből hoztátok ki az esküvőt?
3 haver
A haverozos kerti pialasodat max
Esküvőt biztos nem
Annak ellenére hogy valóban jó magas összegek, de na
15//
A Cinematográfus az valami laboros és közben előhívja a negatív képeket?
Mert akkor olcsóbb egy instant gép is 800ft / fotóval.
23-as - értem, hogy ebből élsz. A saját esküvőmön nem volt se ceremóniamester, se vőfély, se cinametológus. Volt az ismeretségi körömben fényképész, akit felkértem, mint barátot. Volt az ismerettségi körömben olyan, aki a zenét megcsinálta, és 15 év után is sokaknak a legjobb bulija volt.
Az eskövőszervező a legnagyobb ebből - mi az, amit tud? Szerintem leginkább az idejét veszem meg, hogy elintézzen ezt-azt. Nekem egy 10 ember 1,5 órás megbeszélése volt, s ment minden magától. Igaz, sok közös munka van mögöttünk.
Ráadásul nekem nagyon idegenek ezek a mókásnak érzendő, kötelező mosolyos rigmusok. Ezért ilyenre nem költök. Akinek kell, tegye, és köszönöm, hogy te ilyet vállalsz, mert sokaknak valós segítség.
24: ha van ismerős fotósod, ismerős szakácsod, ismerős vendéglős meg ismerős dekoros, az szuper.
Ha nincs? Akkor te főzöl, a haverod meg a kocsmából fényképez? Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!