Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiből jön ki egy 80 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből jön ki egy 80 fős esküvő?

Figyelt kérdés

Az elképzelések a következők:

- csak polgári szertartás

- egyszerű étterem szolid díszítéssel vidéki kisvárosban

- 3 fogásos vacsora, éjfélkor svédasztalos hidegtál

- italokat mi vinnénk (borok, sör, rövidek, üdítők)

- jó DJ hajnalig

- egyszerű mennyasszonyi ruha és öltöny a vőlegénynek, a koszorúslányok maguk fizetnék a ruhát (tőlük ez lenne az ajándék)

- szállásra nincs szükség, szinte mindenki helyi, aki nem, rokonoknál elhelyezhető

MMennyből jöhet ki egy ilyen esküvő? Tapasztalokra is kíváncsi vagyok. :)

2019. máj. 13. 09:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

RUHA: Egy ilyen, nem kifejezetten menyasszonyi, már 50-től is van. [link] Öltöny 100. + cipők és ing.

KAJA: 5000/fő + hidegtálak+ süti...passz.

DJ: ??? 100-tól.

TEREM: 50-től.

Minimum 800.

2019. máj. 13. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Étkezés: min. 10.000 Ft/fő + torták, sós aprósüti, süti szeletek

Helyszín: a bérleti díjat konkrétan tudni fogod, ha kérsz árajánlatot + dekoráció + felszolgálók bére

Italok: attól, hogy te viszed, akkor is meg kell venni

DJ: lehet 80-100 e Ft-ért is találni, de rajta nem érdemes spórolni, mert ha rossz, az egész napot elrontja, szóval én magasabb kategóriában gondolkodnék

Ruha, öltöny: az árát pontosan fogjátok tudni, amint megveszitek. Olyat mondjuk még nem hallottam, hogy a koszorúslányok maguk veszik a ruhájukat, nem sportszerű húzás ezt rájuk erőltetni, mert azt a ruhát többé soha az életben nem veszik fel, magyarán vetetsz velük egy ruhát, ami a te ruhádhiz, a te dekorációdhoz, a te esküvői koncepciódhoz illik. Nem sportszerű, de tényleg.

80 főre vidéken kb. 1,5-2 millió Ft a realitás, de akkor tényleg alap minden, és nem bizzos, hogy a vendégeid jól fogják minden helyzetben érezni magukat....

2019. máj. 13. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Polgári, ha nem extra helyszín: ingyen.

Étterem: terembérlés (vagy fix, vagy óradíjas), diszités: dekoros vagy család. Vacsora: az min. 20E/fő. Italt lehet te viszed, de erre is számolnak díjat az étteremben. Dj: 200tól. Ruha meg öltöny az igény szerint.

Ez kb 1,5-2 milla. Nekünk 100-110 fő lett volna 3 milla, flanc nélkül. Inkább hagytuk

2019. máj. 13. 11:41
 4/14 A kérdező kommentje:
A ruhát így beszéltem meg a lányokkal még régen, rögtön a lánykérés után, hogy ők nem adnak nekem ajándékot, hanem a ruhát fizetik csak. Egy egyszerű, térdig érő koktélruháról lesz szó 10.000 ft körüli értékben, amit ők választhatnak ki, csak a szín lesz adott. A DJ-n nem akarunk spórolni, ő adja a hangulatot, az ételből viszont amit lehet, inkább mi készítenénk (pl sütemények), szerintem az italt megvenni is olcsóbb, mint egy italcsomag az étteremben. Mi olyan 1 millió körüli összeget számolgattunk, jó lenne ha ki lehetne hozni ennyiből.
2019. máj. 13. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
1 milla? Bocs, de az biztos hogy nem lesz elég,vagy gyűjtsetek még, vagy legyen kisebb
2019. máj. 13. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is voltam így koszorúslány, hogy mi vettük a ruhákat, mi magunk ajánlottuk fel.

A ruhát alkalminak hordtam azóta is, imádom, szuper vétel volt. :)

Szóval ezen a részén ne görcsölj.

Az egy milla szűkös lesz. Ismerőséknek hasonló tervekkel, kevesebb vendéggel volt majdnem másfél (igaz, Pesten, szóval nektek vidéken valamivel olcsóbb talán).

2019. máj. 13. 12:46
 7/14 Béla. A Király. ***** válasza:
Nagyon függ attól, hogy hol, meg milyen formában, de minimum 20e/fő, Pesten inkább 25-30e/fő. 80 főre ha 2 millióval számoltok, akkor nem lőttetek fölé.
2019. máj. 13. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekünk 87 vendégünk volt, csak az étteremben fizettünk a vacsorára és az italokra 1,2 milliót. Vidéki kisváros.
2019. máj. 13. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Számold bele a "kis" dolgokat is: csokor, cipő, fodrász, sminkes, meghívó stb... Ez is meglehet 150-300e között.
2019. máj. 13. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk a kertben volt sütögetés 20 fővel. Ruhával együtt volt 200.000, szóval nem hiszem, hogy 80 főnek kijönne 1 millióból.
2019. máj. 13. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!