Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nincs tanúm?
Polgári esküvőt szeretnénk még idén, hogy fel tudjuk venni a babavárót (30 lettem, így az új szabályok szerint idén tudjuk utoljára).
Csak 2 tanúval aláírnánk farmerben, semmi extra.. mivel messze élünk a családtól és 2 éve költöztünk Győrbe, nincs senki olyan, akit megkérhetnék, hogy írja alá.
Ilyenkor a hivatalból is aláírhatja esetleg valaki?
Adjatok tippet, kérlek!
Köszönöm!
Nemááár, hogy 1db nyamvadt embert ne találj....
Mondjuk nekem ez a hozzáállás is elég gáz.
Mi is felvettük, mi is ezért házasodtunk, de azért nem "bebattyogtam farmerba, aláírtam azt a szart aztán csumi"...
Mi valahogy megadtuk a módját, még ha összesen 10en voltunk, akkor is.
Pl barátnőm képes volt ezért (🙏) 2.5 órát utazni. Hogy aláírja.
Nincsenek valami nagy igényeitek.
Kedves 5-ös!
Számítottam az ilyen jellegű válaszokra is!
Az ítélkezés mindig megy, habár a körülményeket nyilván nem ismered! ;)
Nem ezért házasodunk, mindenképp szerettünk volna, most kérte meg a kezem és csak amiatt lesz a polgári ilyen gyorsan, hogy még pont fel tudjuk venni.
Jövőre tartunk rendes gyönyörűszép esküvőt templomi szertartással.
Legyen szép napod!
Januárban kértük az időpontot, júniusban házasodtunk. Nekünk nem kellett előre leadni a neveket, az utolsó pillanatig lehetett volna változtatni.
Én is kollégát kérnék meg, vagy párom társaságából valakit. Legvégső esetben valaki a hivatalból beugrik.
Szerintem jogos, hogy nem akartok nagy felhajtást, ha jövőre úgyis ünnepeltek.
De nincsenek helyileg olyan ismerőseitek, akikben valamennyire megbíztok? Mondjuk szomszéd vagy egy eladó a boltból, akivel csevegni szoktatok vagy valami?
Végső soron milyen messze van az a messze? Ha család nem megy, akkor ti nem tudjátok megoldani, hogy haza menjetek pár napra?
Igen, sajnos nagyon messze van a család és csak az 1 db aláírásért nem utaztatnék senkit 8-9 órákat.
Hát igen, végső soron kolléga vagy szomszéd lesz a dologból. :)
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!