Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnénk, ha egy kisgyereket hoznának az esküvőnkre? Szülőkkel ilyet hogy lehet közölni finoman, tapintatosan?
Viszonylag közeli családtagok (apukám testvére az egyik szülő).
Gyerekmentességre nem foghatjuk, mert lesz több gyerek is, 3 évestől egészen a 12-13 évesig, néhánynak a ceremónián is lesz szerepe.
Az unokatestvérem, akiről a kérdés szól, viszont kezelhetetlen és elviselhetetlen.
Agresszív, neveletlen. Hangoskodik, provokál, csúnyán beszél. Szülei ennek ellenére viszik mindenhová, ahol garantált a balhézás, cirkusz.
Mi ezt a saját esküvőnkön nem szeretnénk sem élőben látni, sem visszanézni felvételeken. De tudnak a lánykérésről, azzal is tisztában vannak, hogy jövőre lesz a nagy nap, 130 főnél meg nem mondhatjuk azt, hogy pont ők nem fértek bele a keretbe.
Tudnátok bármi tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy ezt a helyzetet mivel tehetnénk kevésbé kínossá?
Beszéljünk velük erről előre, vagy a meghívó átadásakor említsük meg?
Miért, akik isznak alkalomadtán, azok rögtön alkoholisták?
Na, látod, ugye, hogy nem?!
32.
Készülj, hogy pár vendég súlyos csalódás lesz és ők nem állnak majd meg az az 1-1 pohárnál, különösen a jelenlegi '60-as korosztály áll masszív alkoholistákból, az a korosztály menthetetlen. "Inkább jött volna a gyerek", gondolod majd akkor.
Kb. ugyanezzel a vendégkörrel voltunk esküvőn, semmi probléma nem volt.
Sajnálom, ha számodra egy-egy ünnepség a lerészegedést jelenti, úgy látszik, más közegben mozgunk! :)
De nem tudom, miért kell oldalakon keresztül elemezgetni ezt, kérdező. Elmondtuk, hogy nem fogod tudni tapintatosan közölni, ergo el kell fogadnod, hogy ha nem hívod a gyereket, valószínűleg nem állnak veletek szóbat többet 3s nem mennek az esküvőre, ennyi.
Mit nem lehet ezen megérteni?
Megértem, de a kérdést törölni nem tudom.
Úgy gondolom, nem értetlenkedtem sehol, hogy de igenis én ezt szépen, csendben akarom...
"Szülei egy ideig tűrik, mintha észre sem vennék, aztán az anyja robban és üvöltözik vele, rángatja, legyünk akár a négy fal között, otthon, akár egy étterem teraszán."
Sajnos itt a szülők a hibásak. Gyanítom, hogy a trágár beszédet is tőlük tanulta.
Mikor adjatok at a meghivot?
Mindenkepp kozoljetek, Petiket ne....
Ha megsertodnek, nem mennnrk el de petike nem teszi tönkre az eskuvotoket
Még mindig jobban jártok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!