Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanús esküvőről előre vagy utólag szokás szólni a rokonságnak?
Én ebben az esetben nem azt nézném hogy "mi a szokás"!
Az a lényeg, hogy miért dönt valaki a két tanús esküvő mellett?
Például mert problémás a család egyik vagy mindkét részről, és nem akarnak beleszólást az életükbe a házasulandó felek. Tehát ha eleve titokban akarják tartani a család, munkatársak előtt akkor nyilván nem szólnak majd csak utólag (vagy még utólag sem).
Akik meg jóban vannak a családtagokkal csak pl anyagi okai vannak a két tanús esküvőnek, ott lehet szólni előre is.
Úgyhogy szerintem a körülmények a döntőek ebben a kérdésben.
Valahol a kettő között. Alapvetően jó a kapcsolatunk a rokonsággal, nem akarnánk megbántani őket.
Viszont nem akarunk felhajtást, figyelem középpontjában lenni stb, a szüleink meg mindkét oldalon hajlamosak felpörögni és túlszervezni mindent.
Logikus döntés egyértelmüen az lenne ha utólag szólnánk, de az rosszul esne mindenkinek amit meg nem akarnánk.
"Viszont nem akarunk felhajtást, figyelem középpontjában lenni stb, a szüleink meg mindkét oldalon hajlamosak felpörögni és túlszervezni mindent."
Ha előre szólsz, esélyed se lesz elkerülni a balhét. Mindenhol van legalább 1ember, aki ezt nem hajlandó elfogadni és meg fog jelenni az esküvőn. Pont az ilyen buzgó mócsingokra jellemző. Szóval én biztos nem mondanám meg, de te tudod. Én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!