Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan látom ilyen viccesnek szánt videóban, hogy az ex az esküvőn. De a valóságban van ilyen egyáltalán, hogy valaki meghívja az exét? Szerintem senki se marad ennyire pajti az exével... Vagy ti hallottatok már ilyet?
Nem jàrok esküvőkre 🤫😶
De, ha vééletlen 1x lenne sajàtom, egyetlen exet sem hívnék meg, az fix.
Exem találta ki, hogy az exét is elhívja, mert "jóban vannak".
Megmondtam neki, kizárt, vagy akkor nem házasodunk.
Nos, okkal ex, ugyanis valóban "jóban voltak". Néha kefélgettek ezt-azt (egymást).
én megyek majd exem esküvőjére, de csak azért, mert a legjobb barátnőmet veszi el :D
(nem tudtak a közös szálról, mikor megismerkedtek)
Biztos nem látnám szívesen férjem exét az eskuvonkon(a story az,hogy mi barátnők voltunk,amikor ők szetmentek. mi a férjemmel rá egy évre jöttünk össze,tehát nem miattam mentek szét,a csaj megcsalta.
A csajszi addig próbálta fúrni a kapcsolatunkat,amíg meg nem született a második gyerekünk,mindaddig reménykedett,hogy elhagy a férjem és visszamegy hozzá.
Az én exemet sem szeretném látni ott,mert minek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!