Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan menyasszony aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan menyasszony aki az esküvöjén úgy nézett ki mint egy királynő?

Figyelt kérdés

A kérdés nem vita indító,kerem ez legyen szem elott mielott velemenyt írtok

Millió kővel kirakott habos babos ruha

Tiara

Stb

2023. aug. 20. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen ruhát tudni is kell viselni. Pl. egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan mozogsz benne.

No most, általában ez nem szokott sikerülni a legtöbb menyasszonynak...

2023. aug. 21. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Én eléggé Disney-hercegnősre veszem a figurát :D Tiarám lesz hozzáillő ékszerekkel, nagyszoknyás ruha (abroncs nélkül, de a nagy tüllös szoknyának van egy tartása, amitől olyannak tűnik), sok flitter, csillám. Egyszerűen ez illik hozzám, az egyenes- vagy sellőfazon nagyon nem én lennék.

Szerintem amúgy pont, hogy egy letisztult, elegáns (mondjuk, szatén) ruhában is nagyon királynői tud lenni egy menyasszony a megfelelő tartással, kiegészítőkkel. Jó esetben egy ilyen alkalom van az életben, szerintem érdemes kihasználni :)

2023. aug. 22. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

"Millió kővel kirakott habos babos ruha

Tiara

Stb." Felnőtt emberen ez inkább vicces :)

2023. aug. 23. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
#5 Azért fáj nekik, mert rondák, sikertelenek és csórók is, és esélyük sincs párkapcsolatra - vagy kompromisszumkapcsolatban élnek egy velük azonos kategóriájú vesztessel - és azzal nyugatatják magukat, hogy kinyilatkoztatják minden eljegyzéses/esküvős kérdés alatt, hogy úgyis válás és/vagy megcsalás lesz a vége.
2023. aug. 24. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Amit leírtál, az nem királynős... az giccs Disney hercegnős maximum. Ált. ilyesmit romákon meg 18-19 évesen házasodó ízlésficamos, tinisen viselkedő csitriken szoktam látni (mármint a csilliárd kővel kirakott habcsók ruhákat tiarával).
2023. szept. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!