Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valakinek volt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt már olyan esküvője, hogy több menyasszonyi ruhát viselt egymás után ugyanazon az esküvőn?

Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Hát, ilyet még Katalin hercegnének se illik.
2018. aug. 22. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Mindig van lejjebb..
2018. aug. 22. 21:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Most miért ne lehetne? Annyi sok jó ruha van!
2018. aug. 22. 21:34
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Cigány lakodalmakon, amikor a gádzsó nem tud dönteni. Épelméjű nőnek nem az a fontos az esküvőjén, hogy három ruhát felvonultasson.
2018. aug. 22. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Én voltam nemrégiben egy sznob esküvőn (nem romák), és ott láttam ilyet életemben először, hogy a menyasszonynak volt egy esküvői ruhája a templomi szertartás ill. a kastély udvarában a házasságkötés ideje alatt, aztán a menyasszony táncra öltözött a második fehér ruhába, menyecske ruha nem volt.
2018. aug. 22. 21:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam tavaly egy ilyenbe. A menyasszonynak külön kis fehér koktélruhája volt a vendégek fogadására, majd egy habos babos csoda a templomira, megint egy másik, kicsit mozgékonyabb a vacsira/táncra, és még menyecskeruha is volt.

Nekem túlzás volt, de kinek mi.

Amúgy mindegyik jól állt rajta, csak nekem sok volt a flanc.

29n

2018. aug. 23. 10:21
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

"Annyi sok jó ruha van!"

Ha vkinek egy esküvőn a ruha a lényeg...

Nyugi, majd lesz második esküvőd is :D

2018. aug. 23. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
14%
Volt, semmi gond nincs vele, csak itt néhányaknak egy menyasszonyi ruha sem jut, mert nincs aki elvegye Őket ezért fáj Nekik ha másoknak jó. :)
2018. aug. 23. 12:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ez számít-e, de rajtam két különböző ruha volt az esküvőmön. A szertartás alatt egy hosszú, vállat takaró klasszikus menyasszonyi. Nem túl flancos, csak egy kis csipke volt a mellrészén és az ujján. Ide hívtuk a rokonságot és a barátokat, tehát ez volt "a ruha". A lagzink egyszerű kerti parti volt szűk körben, júliusban, 32 fokban. Előtte átölöztem egy egyszerű fehér pántos térdig érő ruhába. Tehát nem azért, hogy több ruhában vonulhassak fel a násznép előtt, hanem mert eleve így tervezük a meleg miatt. Kint a szabadban evéshez és tánchoz nem lett volna ideális egy földig érő, sérülékeny ruha. A vendégektől sem vártuk el, hogy egész este nagyestélyiben és öltönyben aszalódjanak, és nekem is sokkal kényelmesebb volt így.
2018. aug. 23. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Esküvői szakmában dolgozok, az, hogy valaki 2 ruhát vesz fel, nagyon ritka, az viszont sokszor előfordul, hogy variálható ruhát vesz fel valaki, mert egy nagyszoknyás "vonulós" ruhában szeretne lenni a szertartásokon, aztán szeretne lazább ruhában bulizni. Bélavári Zita kollekcióiból láttam mostanában sok fantasztikus darabot levehető felsőszoknyákkal. Akinek volt már esküvője, az tudja, hogy sok gyönyörű ruha nem arra van tervezve, hogy egész nap jól lehessen érezni magunkat benne, arra meg végképp nincs felkészülve a ruhák többsége, hogy bulizni lehessen bennük, valaki biztos rátapos, leszakad a derekad, ... szóvl alapvetően praktikus, ha egy lengébb darabba át tudsz ugrani, vagy át tudod variálni úgy a ruhád, hogy ne azon imádkozz már 10kor, hogy eljöjjön az éjfél és átöltözhess a menyecskébe.
2018. aug. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!