Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező a vőlegénynek a testvérét megkérni tanúnak? Vagy lehet a barátját is?
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy semmi nem kötelező, csak hagyomány stb. A vőlegény volt a bátyja esküvőjén a tanú, fordítva is illik ezt viszonozni? Vagyis elvárt lehet ez?2023. aug. 1. 18:01
3/10 anonim válasza:
komolyan, ennyit nem tudsz megbeszélni a saját tesóddal?
Hogy figyelj már bratyesz, én a Bélát akarom, mert ő a legjobb barátom ever, nagyon megbántódnál?
4/10 anonim válasza:
saját esküvődön az lesz, amit te akarsz.
5/10 anonim válasza:
Nekem rosszul esne hogy a sajat tesom akivel felnottem "félretesz az essküvőjèn, hogy bocs má'"
6/10 anonim válasza:
Felőlem aztán egy utcán sétáló ember is lehet a tanu😀
7/10 anonim válasza:
Szerintem nincs jeletősége. De a testvérted lehet hogy másként gondolkodik.
8/10 anonim válasza:
Nekem nincs tetsvérem, így nem érzem át, de mint kívülálló nem látnék semmi furcsát abban, ha nem tesó a tanú. Barátnőmnek sem a testvére volt (nincsenek rosszban, de mást kért fel).
9/10 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert nekem pl van egy nővérem, neki én voltam a tanúja. Van a legjobb barátnőm, akit szintén baba korom óta ismerek. Vele vagyok jobb viszonyban. Ő mondta, hogy engem szeretne tanúnak, de jelenleg nincs párja. Nekem meg két év múlva lesz az esküvőm. Nálunk megvan az esély arra, hogy külön lesz egy két tanús, a lagzin meg szertartásvezető lesz, így az egyiken a barátnőm, másikon a tesóm lesz. De ha nem így lenne, inkább a tesómat választanám, ő amúgy is jobban szeret szerepelni, kiállni emberek elé :D
10/10 anonim válasza:
Valamennyire család válogatja.
Pároméknél Pl, a keresztszülőt szokás felkérni.
Az én családomban nem tudom,H mi a szokás...Anno nagybátyámnak én voltam, de jövőre a barátnőm lesz az anyakönyv vezetőnél,ha Angliából haza tud jönni. A templomin nagybátyám lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!