Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Különleges esküvői dekorációt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges esküvői dekorációt szeretnék. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Olyat képzeltem el, ami egy témára épül, s ugyanaz a tárgy, motívum, kellék mindenen visszaköszön. Pl: pillangó vagy barokk minta vagy kagylók, stb. Milyen ötletes tematikát javasolnátok? A megvalósításhoz is kérnék javaslatokat!
2010. okt. 13. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Nemrég voltam egy esküvőn, ott az üveggolyó volt a fő motívum. Az étlapon, egy üveggolyós idézet volt, az asztalokon mindenkinek, csipke szerű rózsaszín papírban becsomagolva egy üveggolyó, és a fő asztalon is volt egy üveg edény, tele üveggolyókkal (kisebbek, is és nagyobbak is) :)

22/L

2010. okt. 13. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a pillangó tetszik elsőre. Szerintem fontos az is, hogy ne legyen túl sok. De pl a meghívón is lehetne vmi minta. Az asztali virágdíszeken pillangók, a menyasszonyi csokorban, a menyasszony hajában...mindent lehet...pénz kérdése...de pl van, ahol pillangókat engednek el az esküvőn. Akkor a koszorúslányok, hajában, ékszerén, ruháján pillangó. hm...szerintem kérdezzetek meg egy dekorációval foglalkozó szakembert, esküvőszervezőt...
2010. okt. 13. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon örülök ennek a kérdésnek, igazából eddigi dekoratöri munkásságom alatt nem is találkoztam ilyennel. Tapasztalatom, hogy mindent be akarnak vinni a nagy eseményre, ami megtetszik nekik (általában ebben előljár a menyasszony) ebből igazi szín-stílus (már ha van) -orgia lesz, és vért izzadok, hogy valami hasonló írányban tartsam, terelgessem a dolgot, mint írod: "egy témára épüljön".

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: igazából a legfontosabb, hogy a kettőtök életéből válasszatok témát, motívumot. Ez az üveggolyós dolog rettentő jó, de akkor a legjobb, ha közük van hozzá. És nem kell, hogy ezt mindenki tudja. Elég, ha az ifjú pár maga tudja. Max. lesz egy két ember az esküvőn, aki felismeri, és aki meg is kérdezi, és akkor jó elmesélni, hogy "Azért mert...." és nem azt mondani, hogy "csak úgy.. mert megtetszett" Gondoljátok végig, mi az, ami közös élmény, vagy akár az egyikőtöké inkább, de ezután is meghatározó lesz mindkettőtök életében. Mivel nem ismerlek benneteket, ezért ennél konkrétabb dolgot nem mondhatok, bizonyára megtaláljátok azt, ami a tiétek. Pl. a magam esete: nagyon jópofa dolog a kagyló, de tök'hamis lenne az én esküvőmön, mert semmi közöm sincs a tengerhez, folyóhoz, a vízhez. Esetleg, ha továbviszi az ember a gondolatot, és a "kincset találtam" érzést kifejezi az igazgyönggyel (gyönyörű, rita és értékes) akkor már a nyitott kagyló és a gyöngy mint dekoráció mehetne végig, gyöngyházszínű kellékekkel, gyöngyökkel (körültekintően kell bánni vele, mert balesetveszélyes). Vagy ha völegény nagy motoros. Krómozott motoros csecsebecsék, szegecselt bőr cuccok, felnik, dudák és sok sok ezüst mindenhol. Sogorom tengerész volt, az ő esküvőjükön a világítótorony és a hajókormány motívum igazán bejött. Na, ilyeneket keressetek! és ha végképp nincs semmi, ami ennyire jellemző, marad a barokk ornamintika. És hidd el, az sem kevés!! Ebben az egészben a felismerés a legnehezebb!

És azon Te már túl vagy:)

2010. okt. 15. 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a remek ötleteket, az értékes válaszokat! (és várom a továbbiakat!!!)
2010. okt. 15. 20:04
 5/9 anonim válasza:
Nem a dekoráció különlegessége a lényeg! Lehet a legkülönlegesebb dekoráció, utána ugyanúgy lehet válás, v. boldogtalanság a vége. Szentem ne pazaroljátok a pénzt túl különleges dekorációra, főleg ne giccsesre! Semmiképpen ne kérjétek hivatásos esküvőszervező véleményét, mert minden szarra rá fog beszélni, h. minél több pénzt lenyúlhasson. Szentem 1szerű, 7köznapi, otthonos legyen a légkör, úgy a vendégek is jobban fogják magukat érezni. Úgyh. semmi hivalkodás. De ez csak az én véleményem. Ízlések és pofonok...
2010. okt. 16. 19:07
 6/9 anonim válasza:

[link]

:)

2010. okt. 17. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Nálunk minden egy szín köré épült. A választott szín a lila volt. A korszorúslányok ruhája (varratunk egyformát), az én menyecskeruhám, a dekoráció stb.

A dekoron nagyon sokat tudsz spórolni, sokminden elkészíthető saját kezület is. Nagyon szívesen küldök képet, ha gondolod.

Egyik ismerősöm pl. a napraforgóért volt megőrülve, nekik ez a minta szerepelt a meghívón, ebből volt a csokra, naprafórgós (és hát persze sárga) a dekor. Nagyon ízlésesre sikerült.

Ha van konkrét elképzelésed akár színvilágra, szívesen küldök neked képeket, mert anno egy csomót összegyűjtöttem, mikor mi is szerveztük az esküvőnket.

2010. okt. 20. 19:01
 8/9 anonim válasza:
szerintem a színek a legfontosabbak, és csak utánna gondolkodj mintába, tapasztalatból beszélek, néha kevesebb több!!:)Nagyon elegáns lehet, az is ha két szín köré építessz minden!AndiK DekoR
2010. nov. 22. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
ja, csak itt elhangzott egy varázsszó......"különleges"
2010. nov. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!