Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 30 nap mulva házasodunk a bejelentestől? Teljesen beparáztam kérlek adjatok tanácsokat mit kell csinálni.
pl. -Milyen köröm illik esküvőre? A piros gáz? inkább francia?
-Tudtok ajánlani budapesten jo sminkest?
Tudtok ajánlani fotost és kb milyen árban van?
135ezer drágának számit a kölcsönzésért? HOl van jó kölcsönző?
Ha csak kb 3 orat vagyunk az etteremben 5től 8ig akkor is szokott lenni menyasszonyi tánc?
A meghivo kb mennyi idő alatt készül el?
köszönöm a segitseget.
A kölcsönzőkben minden kiegészítőt árulnak (még olyat is, amiről nem is tudtam, hogy létezik... :) (cipőt is)
Sajnos nem vagyok budapesti, de nézz körül egy párban személyesen is:
A saját fodrászod nem tudja megcsinálni, vagy nincs fodrászod?
Egyébként bármelyiknek meg kell tudnia csinálni a frizut.
Keress a neten képeket, hogy milyent szeretnél, aztán menj el egy fodrászhoz (a tiedhez, vagy bármilyenhez) a képekkel, és csináljatok próbafrizurát.
A kozmetikussal ugyanígy, én 2 héttel az esküvő előtt bementem egy kozmetikushoz, próbasmink, és tök jó lett.
Ne parázz, sok boldogságot!
Köröm: szerintem a francia
Sminkes: kozmetikákat nézz meg, mondjuk a lakóhelyed környékén biztos találsz min3at, lakótelepeken fodrászok sminkesek hada van a panelekben egymás nyakán...
[link] [link] kozmetika és műkörmös egyben, egy házzal arrább fodrászok vannak...
[link] itt van a ruhám: 25000ft a kölcsönzése(és itt adnak mindent hozzá) [link] szigetszentmiklós)
Ami fotóst néztem nagyjából 40000ft ért vállalják, sőt láttam olyan oldalt ahol a delikvens leírta, hogy bizonyos időben mit vállal(ez inkább a főszezon)
3órára a menütől a helytől és a vendégektől is függ, hogy mi a program, ha a menü 1,5óra alatt lemegy, akár az is belefér...
Meghívó: ha csak pár darab kell vegyél készen kaphatót, cardex pl, ha több, na az jó kérdés, 2-3hét is akár.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!