Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális ha 30 nap mulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 30 nap mulva házasodunk a bejelentestől? Teljesen beparáztam kérlek adjatok tanácsokat mit kell csinálni.

Figyelt kérdés

pl. -Milyen köröm illik esküvőre? A piros gáz? inkább francia?

-Tudtok ajánlani budapesten jo sminkest?

Tudtok ajánlani fotost és kb milyen árban van?

135ezer drágának számit a kölcsönzésért? HOl van jó kölcsönző?

Ha csak kb 3 orat vagyunk az etteremben 5től 8ig akkor is szokott lenni menyasszonyi tánc?

A meghivo kb mennyi idő alatt készül el?

köszönöm a segitseget.

2010. okt. 13. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kölcsönzőkben minden kiegészítőt árulnak (még olyat is, amiről nem is tudtam, hogy létezik... :) (cipőt is)

Sajnos nem vagyok budapesti, de nézz körül egy párban személyesen is:

[link]

A saját fodrászod nem tudja megcsinálni, vagy nincs fodrászod?

Egyébként bármelyiknek meg kell tudnia csinálni a frizut.

Keress a neten képeket, hogy milyent szeretnél, aztán menj el egy fodrászhoz (a tiedhez, vagy bármilyenhez) a képekkel, és csináljatok próbafrizurát.

A kozmetikussal ugyanígy, én 2 héttel az esküvő előtt bementem egy kozmetikushoz, próbasmink, és tök jó lett.

Ne parázz, sok boldogságot!

2010. okt. 13. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Köröm: szerintem a francia

Sminkes: kozmetikákat nézz meg, mondjuk a lakóhelyed környékén biztos találsz min3at, lakótelepeken fodrászok sminkesek hada van a panelekben egymás nyakán...

[link] [link] kozmetika és műkörmös egyben, egy házzal arrább fodrászok vannak...

[link] itt van a ruhám: 25000ft a kölcsönzése(és itt adnak mindent hozzá) [link] szigetszentmiklós)

Ami fotóst néztem nagyjából 40000ft ért vállalják, sőt láttam olyan oldalt ahol a delikvens leírta, hogy bizonyos időben mit vállal(ez inkább a főszezon)

3órára a menütől a helytől és a vendégektől is függ, hogy mi a program, ha a menü 1,5óra alatt lemegy, akár az is belefér...

Meghívó: ha csak pár darab kell vegyél készen kaphatót, cardex pl, ha több, na az jó kérdés, 2-3hét is akár.

Sok sikert:)

2010. okt. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!