Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Átlagosnak számít ez az ár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosnak számít ez az ár fotóstól?

Figyelt kérdés

minimum 300db kidolgozott fotó, 250e ft, készülődéstől hajnali 1-ig digitálisan, fotókönyvvel és pendrive-al

A képek tetszenek de a vőlegényem szerint találunk olcsóbbat.

(eddig 3 választ kaptunk, azok közül ez a legkevesebb, írtam még többeknek de nem tudom mennyien válaszolnak - éttermeknél ez a szám kritikán aluli :( )

Baranyában lesz az esküvő de írtam fejér megyeinek is pl.

2023. jún. 30. 19:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ebben aznapi kreatív van, jegyes fotózás nem lesz

Köszi, a duplájától sztem ffi létére sikítófrászt kapna a kedves párom, szóval ideje is megmutassam a kommenteket :) :)

2023. júl. 2. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a duplája is csak a középkategória, az itthoni high end a négyszeresét is elkéri és az is apró egy felsőkategóriás USA-ban vagy egyéb jobb helyen tevékenykedő csúcskategóriás sztárfotós vállalási árainak. A 250 az a határ amiért már épp lehet ezt a szolgáltatást tisztességesen nyújtani, de a többség aki ennyiért dolgozik, mégsem tudja. Jellemzően azért az árral versenyeznek mert másuk nincs, sőt mivel olcsók, ezért valahol kénytelenek spórolni. Aki pedig spórol, annak ez vagy làtszik már a portfolioján is, vagy csak akkor ütközik ki ha baj van, de akkor már késő. Ha nem fontosak számotokra a képek, akkor lehet ezen spórolni, de én mindenkinek azt javaslom, hogy a fotóst tegye előre amikor priorizál, mert a képek maradnak meg egy esküvőről (kivéve ha a fotós olcsó gépe egy kártyára rögzít és beüt egy kártyahiba vagy egy adatvesztés később a folyamatban de még az átadás előtt, vagy csak simán nem képes hozni a szintet a körülmények miatt stb…)

Sok boldogságot!

2023. júl. 3. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!