Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiket terhesen vettek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket terhesen vettek el, vagy 40 körül gyorsan 1 éven belül, nekik tényleg ez volt a vágyuk?

Figyelt kérdés

Kinek mi az ideális persze, nekem inkább az, hogy megismerem életem szerelmét fiatalon (húszas, harmincas évek) és kb 2-3 év múlva összeházasodunk, majd jöhet a baba.

Ismerek olyat, aki fiatal, terhes lett (tervezetten ráadásul) és pocakos esküvőjük volt, na de az eljegyzés is terhesen történt. A vak is látja, hogy csak emiatt vette el a párja, mert már 4 éve együtt voltak, babát akart de házasságot nem, eszébe sem jutott eljegyezni, azt mondta kimondottan rosszul van a lagziktól, úgyhogy csak szűk családi körben volt az esküvő. Hogy miért vette el, hát azt pletykálják, csok miatt :D Esetleg családi nyomás, mert vidéki a srác és sok helyen még úgy van, hogy "ne legyen már zabigyereked". A nő meg állítja, hogy hát ő is pontosan ezt akarta, meg milyen jó, hogy a kisfia végig ott volt vele, eljegyzésnél, esküvőn is. De nekem ez belemagyarázásnak tűnik. Meg mondja, hogy szeretne majd lagzit, ha már nagyobb a gyerek. De akkor ennyi erővel szerethette volna azt is, ha még a terhesség előtt van lagzi.

Másik ismerősöm 40 fölött van, összejött egy 25(!) éves sráccal. Júliusban jöttek össze tavaly, novemberben eljegyzés, májusban esküvő. Nagyon boldognak tűnnek együtt amúgy, legalább is Facebookon. De nekem ez elég fura. Gondolom 40 felett már sietni akart, de egy esküvővel minek? Még a gyerekkel megértem.

Én nehezen hiszem, hogy az a nő, aki szeretne házasodni, az úgy képzelte el, hogy nagy pocakkal jegyzik el és megy férjhez, vagy 40 fölött gyorsan akárkihez akihez lehet.

2023. jún. 16. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Igen, én is úgy képzeltem, hogy majd 24-25 évesen házasság és gyerek az akkori barátommal.

Ehhez képest 25 voltam, amikor kiderült, hogy csal. Szakítás után jó 3 éven át nem volt tartós kapcsolatom.

28 voltam, amikor megismerkedtem a már vőlegényemmel, aztán beteg lettem, kezelések, etc., 32 múltam, a gyerek úgy skip, mert a vizsgálatok alapján vszeg sohasem eshetek teherbe (mindegy, ez van).

Lombikot nem akarok, úgyhogy inkább védekezünk.

Szóval a nagy elképzelés az kb ennyit ér :D

2023. jún. 17. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

A gyerekes résszel egyetértek, és minél jobban hőbörög valaki, hogy "képzeld, gyerek nélkül is eljegyzett/elvett volna", annál egyértelműbb a szituáció. Csak még jól ki is röhögöm, hogy hazugsággal próbálja a nyomorát eltitkolni.

A negyvenes nő meg a huszonéves srác kapcsolata szintén fura. Ha a srácnak nem anyagi érdeke fűződik elvenni egy ilyen idős nőt, akkor valószínűleg nagyon szerelmes. Bár a nőnek lehetne annyi esze, hogy korban hozzáillő partnert válasszon, és hagyjon élni egy 25 éves gyereket, szerintem. De a "megismerem életem szerelmét fiatalon (húszas, harmincas évek) és kb 2-3 év múlva összeházasodunk, majd jöhet a baba" sajnos nem minden esetben jön össze.

2023. jún. 17. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Hat, van akit meg terhesen sem es gyerek utan sem jegyeznek el/hazasodnak ossze. Megannyi kerdes fellelheto itt is.. “harom gyerekunk van, mikor keri meg a kezem” meg “a gyerek szuletese elott eljegyzett, eltelt 5 ev es nem akar elvenni”

En elhiszem ha valakinek nem fontos a hazassag, nem is akarok gyozkodni senkit, es nem tartom gaznak amennyiben ez megbeszelt dolog. De az esetek tobbsegeben az van, hogy sok no olbetett kezzel var es remenykedik, mikozben a hapsijanak esze agaban nincs szintet lepni. En nem akartam igy jarni, elobb hazasodtam nem terhesen, most pedig rajta vagyunk a teman.

2023. jún. 18. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
30%
Az elsőt egyértelműen csak a kölyök miatt vette el a palija. A másodiknak meg abszolut kétségbeesés szaga van a hölgy részéről. 40 éves vénlány egy 25 éves pasihoz? Ordít, hogy pár év múlva ebből vàlás lesz. Egyáltalán nem illenek össze.
2023. jún. 21. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!