Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Otthon hagynád az újszülött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon hagynád az újszülött babádat?

Figyelt kérdés
1,5-2 hónapos lesz a kicsi az esküvő idején.

2023. máj. 14. 12:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
#9: Szerintem épeszű embernek nem fordul meg felügyelet nélkül hagyni egy tizenkét év alatti (+/- pár év a gyermek érettségétől függően) gyereket otthon egy esküvő időtartamára.
2023. máj. 14. 16:03
 22/32 A kérdező kommentje:

Hűűű. Hát igazán jobban is kifejthettem volna a helyzetet, mert itt elszabadultak a fantáziák. 😅

Nem lenne az esküvőn ott a baba, csak az anya és az apa és ők is csak a ceremónia idejére illetve pár szó, pár kép és ennyi. 1óra oda az út és vissza is és 1 óra az ott lét. Össz. 3 óra.

A baba addig a nagyival lenne otthon.

A szülők jó barátai a házasulandóknak.

Szóval így otthon hagynátok a babát?

2023. máj. 14. 16:13
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben igen, és nem is felelőtlenség.

Valóban.. de én már láttam sok fura dolgot.. és nem tudhatod, hogy ki milyen.

2023. máj. 14. 16:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#23: Jó, magamból indultam ki. Ebben az országban már semmi sem furcsa lassan és ez csak rosszabb lesz.

#22: Szerintem ez így teljesen rendben van, én ebben nem látok problémát.

2023. máj. 14. 16:22
 25/32 anonim ***** válasza:
29%
Én így nem hagynám otthon. De ez én vagyok. Alapvetően nem felelőtlenség, csak nekem így nem lenne nyugodt a szívem.
2023. máj. 14. 16:25
 26/32 anonim ***** válasza:
86%
igen. sőt, maradnék a vacsira is. Ha 3 órát életben tudja tartani a mama, akkor 6ot is, de nektek ajándék lenne a kettesben eltöltött idő :) (mmint baba nélkül, úgy értem a kettesbent)
2023. máj. 14. 17:01
 27/32 anonim ***** válasza:
33%
Nem gáz, de én első gyereknél nem tudtam volna lelkileg megtenni. Teljes szimbiózisban voltunk, nem tudtam nélküle lenni.... de ha a harmadiknál.. mikor évek óta nyo.tam már két kisgyerekkel, életmentő kikapcs lett volna férjjel kettecskén az a pár óra. Nagyi is rutinos volt addigra🙂szóval relatív. Ha nagyi megbízható, és szeretnél, menj el. De készülj fel, ha első baba, folyton kérdezgetni fogod, mi van vele, és ha sír, haza fogsz hozzá repülni🙂de hát mindez nem baj..
2023. máj. 14. 17:12
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Ott, pláne ha nem szoptatsz. Nem lesz semmi baja. A nagyi már nevelt gyereket.

Én maradnék a lagzin is kicsit.

2023. máj. 14. 17:14
 29/32 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem miért kellett azokat lepontozni akik nem mennének. Én speciel úgy mennék ha közel lenne a gyerekem. Max 15-20 percre. Ez az ÉN álláspontom, de a válasz ugyanúgy hasznos...
2023. máj. 14. 17:44
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2023. máj. 14. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!