Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok volt aki esküvőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt aki esküvőn szexelt? Akár saját akár más esküvőjèn? Saját pasi vagy ottani fotós, pincér haver?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 16. 16:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
41%

Én elhívtam az esküvőre az egyik volt csajomat, aki egyébként a legjobb barátom is volt egyben. A feleségem ezt nem tusta, hogy 2 évig eggyütt voltam a csajjal még 17-19 éves korom között és azóta is meghúztam párszor. A feleségem olyan részegre itta magát, hogy éjfélkor a menyasszony tánc után telerókázta a tánparketett, felkísértük a csajjal a szobába, bedobtuk az ágyba, az aludjál anya. Utána dugtunk az exemmel, meg még később is hajnalban miután mindenki elment. A biztonság kedvéért az a zasszonyra rázártam az ajtót kívülről véletlenül nehogy neki induljon keresni, amíg mi kint dugtunk az apartman nappalijába a kanapén

azóta eltelt vagy 20 év, én már lassan 50 vagyok, a nejem is és az exem is, aki 2 éve meghalt covidban. A feleségemmel a nemi életem 2-3 év után nulla lett, kb 15 évg dugtunk még a csajjal. Közbe annak is lett férje, gyereke, volt amikor évente 1-2 alkalom volt csak. A legjobb az volt, amikor kb. egyszerre voltak terhesek a nejemmel. a nejemhez hozzá sem lehetett érni, addig az excsajom anyira kívánta terhesen a szexet, hogy akkor naponta mentem fel hozzá búgatni, 35. hétig

2023. ápr. 20. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!