Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ottalvós esküvőn a szállást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ottalvós esküvőn a szállást szerintetek kinek kell fizetni?

Figyelt kérdés
Voltam pár esküvőn, ott magunknak kellett.

2023. márc. 24. 19:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mar megvan a meghívó, és le van beszélve minden. A szállást is lefoglaltuk, csak tényleg majdnem 2x annyiba kerülne az esküvő... Max a közelebbi rokonoknak állnám a többieknek meg segítenénk kiválasztani, ha ott akarnak aludni.
2023. márc. 27. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem szép gesztus. Úgyis mindenki annyival többet tesz a borítékba.
2023. márc. 29. 14:33
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szinte mindenki úgy él a baráti társaságban Budapest környékén, hogy az ország két átellenes részéből származik a pár két tagja. Mi is a férjemmel. Felénk az volt a bevett szokás, hogy a közeli családnak a pár állja a szállást (távolit nem hív meg), míg a barátok állják maguknak. Soha nem volt ebből semmi gond. Egyszer jártunk olyan esküvőn egy kastélyszállóban, amire azt mondtuk, hogy kizárt, hogy ott alszunk... 64 (!!!) ezer forint lett volna kettőnknek egy éjszaka úgy, hogy hajnalban mentünk volna csak fel és másnap 10-ig el kellett volna hagyni. Azért ettől én sokkot kaptam, hogy őszinte legyek és nem is értettem igazán, hogy amikor ilyen helyre szervez esküvőt az ember belekalkulálva, hogy a vendégeinek a 90%-a messziről jön, akkor úgy őszintén mit érez... A vége egyébként az lett, hogy nem ittam és hazajöttünk egy másik párral egyetemben, ahogy egyébként a legtöbben tették. Szerintem ez nem jó "üzletpolitika". Nem sajnálok +20-30 ezret ilyen esetekre a barátaink esküvőjére, de a lóf*sznak is két vége van.
2023. márc. 31. 14:46
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk mindenki magának állta. Nem volt belőle szájhúzás, sértődés. Ha nem adott volna senki semmit akkor is örültünk volna, ha csak eljönnek és velünk ünnepelnek.
2023. ápr. 1. 19:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Felénk úgy szokás h a feleség "A" városba lakik a férj "B"-be akkor ha "A"városba van a lagzi a feleség rokinai igyekeznek elszállásolni a férjét és fordítva. Ha "C" helyen lesz tartva akkor a pár állja a szállást
2023. ápr. 15. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!