Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a vőlegényem közli velem hogy el ment a kedve az esküvőnktől?
Feltestvered a saját esküvőjére hívja meg apukád, majd te meghivod ha szeretnéd
Ha nem szólsz, akkor nem kell ott legyen
Én a féltesót venném kezelésbe, hogy ne hívjon meg a ti esküvőtökre a hátatok mögött senkit. Sőt, ha már megfőzte egye is meg, mondd meg neki, hogy beszéljen a faterral, hogy nincs meghívva, sőt ha ezt nem teszi meg neki sem kell ott lennie.
Sajnos az embernek konfrontálodnia kell, mert ilyenkor mindenki bele akar szólni, meg jobban tudni.
Szerintem is a párodnak nem veled van a baja, hanem ezzel ami a szervezéssel jár. Ez amolyan próbája is a kapcsolatnak. Mi szerencsések voltunk, mert ennyire rázós szituk nem voltak, de engem anyám készített ki néha.
Szóval picit nyugodj le te is, meg a párod is és beszéljétek át. Ez picit zűrösebb időszak, de ha ezen a döccenőn túl vagytok nem lesz különösebb gond.
Most én vagyok a hülye, amiért nem értem, vagy a vőlegényed egy hisztis szr?
Mert utóbbi esetben én ma dobnám - ha nem képes megérteni az érzéseimet.
A féltestvéremnek pedig megmondanám, hogy Ő biztosan nem lesz jelen az esküvőmön, mert tahó.
Csak ne csináljon balhét - szép álmokat, királylány.
99%-ban tönkre fogja tenni az esküvődet, de te hívtad meg.
Én nem hívok meg olyat, akiről feltételezem, hogy nem viseledik majd, legyen szó apámról vagy nagyanyámról, bár én felnőtt vagyok, önálló élettel, ergo minimálisan sem szólhatnak bele abba, ami az én dolgom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!