Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ruha kiválasztàsát mennyire rizikós utolsó pillanatra hagyni? Mit tennétek a helyemben?
Veszel egy nagyobbat, azt at tudod szabatni szukebbre, de en nem stresszelnek mindenkepp azon, hogy 25 kilo menjen le. Megnezed, november elejen mekkora vagy es akkor elviszed szabohoz.
De az is lehet, hogy novemberben is talalsz ruhat, tudtommal telen kevesebb eskuvo van, mint tavasszal, nyaron.
Attól függ, hogy polgári szertartásra milyen ruhát akarsz. Ha egy egyszerű alkalmi ruha is megfelel, vagy netán egy kosztüm, akkor teljesen jó, ha esküvő előtt pár héttel veszed meg.
25 kiló már elég sok, de ha már csak úgy érzed, hogy pár kiló kell még, akkor elkezdhetsz keresgélni.
Viszont egy jótanács a végére: már MOST keress egy megbízható varrónőt, aki a ruhát rád tudja alakítani, és esküvő előtt két héttel foglalj időpontot!
Én ebben az esetben jóval előtt nem reszkíroznám meg a ruhát.
Illetve a kölcsönzés szintén off.
Alkalmi ruhát vennék, pár héttel előtte. Nem tudom, az ország melyik részén élsz, gyönyörű ruhák vannak az Árkádban és a Mammutban lévő Charme alkalmi ruha üzletben. Nekem is onnan volt a menyasszonyi ruhám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!