Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői DJ előleg?
Jajj, de figyelmetlenül fogalmaztam, kicsit katyvasz lett, elnézést. 🙈
1#,köszönöm.
Nekünk az összeg felét kéri jövő héten, 3 hónappal előre. Nekem ez fura, mert még az étterem is csak 20% előleget kért, a fotós semmit. Lényegében neki semmit nem kell előre bele fektetni. De lehet, hogy nem látom át jól, ezért kérdezem a tapasztalatokat.
Én is úgy tervezem, hogy előre kiporciózzuk a pénzt mindenkinek, ez szerintem is jó ötlet és egyszerű lesz a végén rendezni mindent.
De most nem tudom, hogy fizessünk - e előre a DJ-nek ennyi pénzt, vagy keressek mást.....
Felejtsétek el azokat a szolgáltatókat akiknél:
- nincs szerződés,
- nincs visszaellenőrizhető céges háttér,
- nem számlaképesek,
- nincs foglaló, vagy foglaló helyett előleg szerepel a szerződésben (nem, az előleg nem jó, Titeket nem véd!).
Az esküvőszakmában rengeteg a problémás szolgáltató akik nem veszik elég komolyan ezeket a dolgokat. Az egyik elveszíti a képeket mert fütyül a redundanciára, a másik lemondja az esküvőt pár hónappal előtte mert elmegy inkább hajóra dolgozni, vagy egy másik esküvő szerinte jobbat tesz a brandjének, de ott a DJ és ceremóniamester kombó aki csokival a kezében és a szájában konferálja fel a tortát, félig angolul, félig németül, hogy a ceremóniamester ÉS vőfélyekről ne is beszéljek (vagy egyik, vagy másik, nincs átmenet, nem tud valaki a kettő együtt lenni, mert az egyik sz@r lesz). DJ-ből is óriási a szórás, rengeteg klubDJ akar esküvőzni úgy, hogy egyrészt nem tud, másrészt meg sem fényei, sem hangcucca nincs és még sorolhatnám. Óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!