Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöttem haza, egy külföldi esküvőn voltam vendég. Olyan szexi volt a menyasszony, és olyan élettelteli, hogy kb. beleszerettem. :D Itthon minden menyasszony mindig olyan befeszült, fáradt, habos-babos-hagyományos. Ez a különbség miért van?
Vagy csak az én tapasztalatim nem elég reprezentatívak, nem tudom.
De itthon minden menyasszony ment az abroncsos ruhájában az esküvőn, ami ráadásul totál előnytelen volt az alakján, meg és nyúzott fejjel nézett ki a fejéből. Ezen a külföldi esküvőn viszont a menyasszony bomba volt, ragyogott, vidám volt, vérpezsdítően szexi volt...
Azért egy esküvőn szerintem jobb esetben a menyasszony a párjának akar tetszeni meg magának, nem ilyen f...agyú telepi Józsiknak akarja magát riszálni. Ki nem sz..ja le, hogy neked kire állt fel a farkad? Baromira nem ez számít. Itthon is van olyan nő, aki nem báli ruhás menyasszonyi ruhát akar magának, hanem testhezállóbat, sőt olyan is van, aki "Rákóczi tér fehérben" szettben gondolkodik... akkor keress magadnak olyan feleségjelöltet, és el van intézve a dolog.
Meg azért az esküvő az egy elegáns esemény a legtöbb helyen, legalábbis az a szokás - és nemcsak itt. Azért külföldön is lasszóval kell fogni a "szexi" menyasszonyokat. Az emberek többsége inkább szeretne egy elegáns eseményt, mint egy buli deluxe-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!