Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most jöttem haza, egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem haza, egy külföldi esküvőn voltam vendég. Olyan szexi volt a menyasszony, és olyan élettelteli, hogy kb. beleszerettem. :D Itthon minden menyasszony mindig olyan befeszült, fáradt, habos-babos-hagyományos. Ez a különbség miért van?

Figyelt kérdés

Vagy csak az én tapasztalatim nem elég reprezentatívak, nem tudom.

De itthon minden menyasszony ment az abroncsos ruhájában az esküvőn, ami ráadásul totál előnytelen volt az alakján, meg és nyúzott fejjel nézett ki a fejéből. Ezen a külföldi esküvőn viszont a menyasszony bomba volt, ragyogott, vidám volt, vérpezsdítően szexi volt...

2023. febr. 22. 22:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
13%
Mi a hotdogot fizettük magunknak az esküőn, laza volt.
2023. febr. 23. 13:36
 22/33 A kérdező kommentje:

Jól van na...

Megválaszolok pár visszakérdezést:

Az esküvő Thaiföldön volt, az volt ezúttal a "külföld".

Nem b@$ztam be, de persze fogyasztottam.

Huszonéves, gyermektelen pár házasodott, de nem most költöztek össze.

5-nél több, de 10-nél talán kevesebb esküvőn voltam életemben, csak most voltam ilyen "távolsági esküvőn", a többi vidéken volt Magyarországon. Egy kivételével, ami Erdélyben volt. Az mondjuk nagy különbség, hogy e mostani esküvő kivételével mind 100-300 fős volt, ez 60 fős volt.

A menyasszony ruhája meg 2 részes volt, egy top, és külön egy földig érő szoknya, de persze elegáns, összeillő ruha volt összességében, megmutatta a menyasszony karcsú derekát.

2023. febr. 23. 20:12
 23/33 anonim ***** válasza:
87%
Mondom én, hogy nem szerelmes vagy, csak a cerka áll...
2023. febr. 23. 20:19
 24/33 A kérdező kommentje:

Keresek képet, nem az igazi menyasszonyról, csak hasonlóról. Most komolyan. Te láttok ilyen menyasszonyokat itt Magyarországon?

[link]

[link]

2023. febr. 23. 20:20
 25/33 anonim ***** válasza:
89%
Ezek modellek. Abból élnek, hogy jól néznek ki. Gyanús, hogy a te menyasszonykád is modell vagy insta girl, esetleg tartalomgyártó az onlyfansra.
2023. febr. 23. 20:35
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát elmentél egy egzotikus helyre nyaralni, ahol mindent fizettek és még a csaj is jól nézett ki. Ki nem álmodozna arról, hogy minden napja ilyen legyen a szürke hétköznapok helyett?
2023. febr. 23. 20:37
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
Az ázsiai nők vonásai finomak, kicsi vékony alkat tarsul hozzá legtöbbször, amire még rá is játszanak a viselkedéssel, a legtöbb hapinak bejönnek, ez nem újdonság. Ha annyira tetszenek menjel ki es ismerkedj.
2023. febr. 23. 20:39
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
😂 Hát, ezek olyan élettel telik, mintha temetésen lennének. Igen, szépek, szexik, azért fizetik őket. De azt biztos nem lehet elmondani róluk, hogy sugárzik az arcukról a boldogság. Ennyire még a magyar menyasszonyok is "vidámak."
2023. febr. 23. 22:22
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Thaiföldön rengeteg a ladyboy, nem tudod mi van a szoknya alatt... De a férfiakat ez láthatóan nem igazán érdekli, elég ha jól néz ki a lány.

[link]

2023. febr. 24. 08:29
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem ez a linkelt ruhák abszolút nem tetszenek, de felőlem aztán mindenki olyan ruhában házasodik, amiben akar. Téged miért zavar ennyire, hogy ki mit vesz fel, hogy még elméleketek is gyártasz mellé? :))
2023. febr. 24. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!