Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbánom, ha kis esküvőt tartok? Eddigi életemben egy pompázatos esküvőt vizionáltam és vártam. De most, hogy eljegyeztek, már ez nem motivál. Már csak ő érdekel, hogy férjemül akarom, és nem érdekel, aznap ki lesz ott, és mit eszek, stb.
Kedves kérdező! Ugyanígy érzek ahogy te. Ugyanezen mentem keresztül, régen máshogy gondoltam. Mi is a nyaralasba akarunk invesztalni.
Úgyhogy megértelek.
Én azt hiszem arra jutottam, hogy a picike komfortosabb is minden szempontból.
Egyelőre az nem korvonalazodott, hogy milyen a picike. 10-20 vagy 20-30 fő. Sok a barát, iszonyú nehéz szanalni.
De a kettanust se zártuk ki.
Ti a kis esküvőt hogy kepzelitek el?
Nekünk is kisebb lesz (40fő), de nem bánom. Pedig tiniként 200 fősről álmodtam. Valahogy elmúlt a varázs. Nem olyan fontos. Egyszerűen csak szeretném, hogy megtörténjen és szép legyen, de nem érdekel a csicsa.
Nem tudom hol tartasz a szervezésben, de sok a korlátozó tényező. A szolgáltatók vagy ezt vagy azt nem "engedik". Nincs ruha, ami tetszik/jól ál/belefér a keretbe. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!