Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvői menü szimpatikusabb számodra egy esküvőn?
Menü 1:
Előétel:
Morzsolt kecskesajtos zöldsaláta, gránátalma, magvak
Leves:
Hideg erdei gyümölcsleves tejszínhabbal
Főételek:
Csirkemell csíkok szezámmagos bundában
Kacsacomb rozmaringos pecsenyelével
Baconbe göngyölt sertésszűz érmék
BBQ oldalas
Erdei gombás rizottó, feta sajtmorzsával
Tejszínes farfelle pestoval és morzsolt fetával
Köretek, saláták:
Rozmaringos sültburgonya
Füstölt pürésített burgonya
Grillzöldségek
Coleslaw
Uborkasaláta tejföllel
Bazsalikomos paradicsomsaláta
Desszert:
Mini képviselőfánk
Puncskocka
Éjféli menü:
Zöldséges lasagne sültparadicsom mártással
Vörösboros marhapörkölt
Menü 2:
Előétel:
Paradicsomos bruschetta, pácolt kecskesajt, bazsalikom chips, bagett
Leves:
Zellerkrémleves, szarvasgomba olajjal
Főételek:
4 féle sajttal és parajjal töltött jércemell szezámmagos bundában
Fűszervajas supreme csirkemell
Teriyaki csirkecomb
Chili mázas lazac steak
Rántott csillagtök
Erdei gombás rizottó, feta sajtmorzsával
Köretek, saláták:
Libazsíros parázsburgonya
Grillzöldségek
Snidlinges burgonyapüré
Coleslaw
Uborkasaláta tejföllel
Bazsalikomos paradicsomsaláta
Desszert:
Mini képviselőfánk
Puncskocka
Éjféli menü:
Zölséges lasagne sültparadicsom mártással
Kézműves hamburger
(kombinált szervírozást választottunk a vacsorához)
"Viszont a desszert nem lesz kevéske?"
Ha lesz torta, akkor szerintem még szinte fölösleges is.
Amúgy egyiket sem választanám a saját esküvőmre, hangzatos, de igazából semmi különleges kaják. Ráadásul szerintem is rosszul összeválogatva.
Az elsőt választanám, ott több mindent megennék, de túl tejszínes, tejes. Ez nyáron külön problémás lehet. De egy erdei gyümölcsleves után alapból már senki nem fog egy tejszínes tésztát megenni, így pl. az az opció szerintem fölösleges.
Ha már a vendégek kedvére szeretnék tenni, akkor mindenképp olyan menüt választanék, ahol van kétféle leves opció.
Elsőt választanám, de a másodikat is szívesen megenném.
Aprósütit, pogácsát vagy sós rudat gondolom tudtok vinni. Torta is lesz. Lehet elég lesz édesnek a menü desszertje is.
Nem étteremben tartjuk, a helyszín biztosítja a vacsorát.
Kaptunk kétfajta menüt, azokból választhattunk, hogy miket szeretnénk. A két menün szereplő ételeket pedig nem lehetett kombinálni sajnos. Cukrásztermékeket vihetünk be külön, és rendeltünk snack bárt egész estére, a sós dolgok ott lesznek majd.
1. sok helyen a krémleveseket sima tejszínnel készítik, tehát egy érzékeny kapásból nem eheti (a laktózos sem feltétlenül, mert pl nekem 1-2 tabletta ellenére is megy a hasam)
2. ha ezeket búza-akármivel sűrítik, akkor egy gluténérzékeny sem fogyaszthatja (bár egy cölis nem fog enni semmit, amit nem garantálnak, hogy gluténmentes).
Az allergiásokra, érzékenyekre figyeljetek oda! Sokan nem poénból nem eszünk pl tejes vagy gluténos dolgot, hanem mert egészségi problémákat okoz :(
Ebből a menüből én pl nem mernék biztonsággal enni.
Egyébként nagyon jól hangzik mind, csak lm-gm értendet folytatóként semmit nem ehetnék kb a kontamináció miatt :(
De már olvasom, hogy nem volt választásotok.
Akkor inkább a második, mert kevesebb a tejszínes dolog, plusz a kecskesajtot sokan nem szeretik.
Hát sajnos a mi vendégeink itt a menü 80%-ra húznák a szájukat.
Előételt értelmezni se tudják, Húsleves, sültes tál, rántottak, pörkölt, savanyú. Torták (csoki torta az alap.
Nekünk kb. Ilyen lesz😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!