Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad,hogy megházasodtál?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 14:54
2/18 Hans Pötterman válasza:
Még nem házasodtam meg,de valamiért félek tőle meglépni. Csak nem tudom miért.
3/18 anonim válasza:
Ezt előtte kell átgondolni. Nem kerget senki. Utána meg nem megbánni kell, hanem elválni.
Szerencsére már senkit se kényszerítenek, hogy maradjon benne, ha ennyire rossz.
4/18 anonim válasza:
Igen, az anyja miatt nagyon bánom!
6/18 anonim válasza:
Megbánni nem bántam meg, de ha tudom hogy idővel mennyit tud változni egy kapcsolat, akkor lehet nem teszem meg.
7/18 anonim válasza:
Én nem, mert sokat tanultam a kapcsolatunk hibáiból, valamint született egy csodás kisfiú is.
Ha jönne az életembe egy olyan férfi, akivel jobban együtt tudunk működni, szerintem nem zárkóznék el a házasság gondolatától. Természetesen ma már más szabályok szerint "élném meg" az egészet (lazább felfogásomnak köszönhetően).
8/18 harebell válasza:
Nem bántam meg, jó a házasságunk.
9/18 anonim válasza:
Én előtte álltam vagy állhattam volna és nagyon örülök hogy visszaléptem még időben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!