Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki a fehér menyecskeruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a fehér menyecskeruha?

Figyelt kérdés

Piros semmiképpen nem jöhet szóba, borzalmasan áll, karácsonykor még viccből fel szoktam venni, de ennyi. Idén olyan esküvőn voltam ahol menta szinű volt a menyecskeruha, nagyon csini volt.

A fehér nem túl elterjedt, szerintetek nagyon szokatlan?

2022. dec. 28. 00:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Láttam szép kék, lila es rózsaszín rózsás nagy estélyi menyecske ruhát is esküvőn, mind gyönyörű és senkinnem szólt bele. Én sem hagyományos piros, hímzett kötényes ruhát vettem fel, imádtam. Vedd fel azt, aki tetszik és érezd jól magad.
2023. jan. 3. 17:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mivel várod a vendégeket, fontos. Mindenki kapja meg amit szeretne, értelmes határokon belül. Ez a Ti esküvőtök. Ha te fehér menyecske ruhát szeretnél és hosszút ráadásul olyat, ami akár szolidabb menyasszonyi ruhának is elmegy, akkor te azt szeretnél. Akinek ez nem tetszik, de a vendéglátás igen, az inkább egyen még egy pár rizst.
2023. márc. 15. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!