Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is túl fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl fiatalok vagyunk az esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Én 27 lettem ebben a hónapban, és mivel ősszel házasodok, ennyi is leszek.

A barátom 25 még csak, te jó ég... De tavasszal lesz a szülinapja, tehá 26 évesen fog házasodni. Azt mondja és mindig is úgy képzelte, 26 évesen már csak eljut a házasságig leendő barátnőjével.

Én azonban mindig is úgy gondoltam, 29-30 éveseb házasodok, de még a 32-35-öt se éreztem volna elkésésnek. Csak hát máshogy alakult az életem, nem pasiztam össze-vissza, meg egy kapcsolatom fuccsolt csak be, szakítottam, de másodjára megtaláltam a szerelmet, így hülye lennék várni éveket, legyen a házasság "túl fiatalon".

Valaki szerint ez nem korai. Szüleim 29 és 32 voltak, a barátim szülei 17 és 21 voltak, mikor házasodtak (az anyjának szülői engedély kellett).

2022. dec. 15. 18:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
4 éve lesztek akkor együtt ezek szerint 2019-2023. Együtt is éltek. Szerintem nem korai. Mikor megnyitottam a kérdést, azt hittem egy 19-20 éves párról lesz szó, nekik azt mondtam volna hogy talán kicsit korai. A 4 év kapcsolat és az életkorotok is rendben van. Én is 27 évesen mentem férjhez, 5 éve voltunk együtt akkor. Nem éreztem korainak.
2022. dec. 15. 20:24
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

(Kivéve azt az egyet, aki középkorúnak nevezett huszonéves létemre. :D)

2022. dec. 15. 21:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennétek fiatalok? Azt hittem valami 17 éves kérdése lesz. 27 meg 26 az teljesen átlagos. Én 25 évesen házasodtam.
2022. dec. 16. 00:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Sem a korotokat, sem az együtt leélt éveket tekintve nem korai egyáltalán. Sok boldogságot nektek!
2022. dec. 16. 09:17
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Középkorú én vagyok 46 évesen, 45 évesen volt az esküvőnk:)
2022. dec. 16. 09:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben nem. 3 éve együtt éltek, nem is vagytok már 2022 éves kiscsikók. Amennyiben egyikőtök sem változott nagyon markánsan, amióta összejöttetek, szerintem nyugodtan belevághattok, nagy eséllyel viszonylag jól kiismertétek egymást a nem olyan jó napjaitokon is.
2022. dec. 26. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!