Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is túl fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl fiatalok vagyunk az esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Én 27 lettem ebben a hónapban, és mivel ősszel házasodok, ennyi is leszek.

A barátom 25 még csak, te jó ég... De tavasszal lesz a szülinapja, tehá 26 évesen fog házasodni. Azt mondja és mindig is úgy képzelte, 26 évesen már csak eljut a házasságig leendő barátnőjével.

Én azonban mindig is úgy gondoltam, 29-30 éveseb házasodok, de még a 32-35-öt se éreztem volna elkésésnek. Csak hát máshogy alakult az életem, nem pasiztam össze-vissza, meg egy kapcsolatom fuccsolt csak be, szakítottam, de másodjára megtaláltam a szerelmet, így hülye lennék várni éveket, legyen a házasság "túl fiatalon".

Valaki szerint ez nem korai. Szüleim 29 és 32 voltak, a barátim szülei 17 és 21 voltak, mikor házasodtak (az anyjának szülői engedély kellett).

2022. dec. 15. 18:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2022. dec. 15. 18:58
 2/26 A kérdező kommentje:
2019 tavaszán ismerkedtünk meg, östejöttünk hamar.
2022. dec. 15. 18:58
 3/26 A kérdező kommentje:
2023 őszére tetvezzük foglalni az esküvőt.
2022. dec. 15. 18:59
 4/26 anonim ***** válasza:
89%
És előtte együtt éltetek egy ideig?
2022. dec. 15. 18:59
 5/26 A kérdező kommentje:
Bocs a sok helyesírási hibáért, vizes a képernyőm.
2022. dec. 15. 19:00
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Ezt ti tudjátok. A házasságot nem lehet korhoz kötni. Én a férjemmel 8 éve házasodtunk össze, én 23, ő 24 éves volt.
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem 22-25 felett már mindegy, hogy hány évesek vagytok. Csak az fontos, hogy mióta vagytok együtt, mennyire érett meg rá a kapcsolat, és milyen is egyáltalán.
 8/26 A kérdező kommentje:
Persze, azóta együtt élünk, hogy összejöttünk. 2019 nyara óta. De volt benne megszakítás, távkapcsolat miatt.
2022. dec. 15. 19:01
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztos vagy benne, hogy szerelmesek vagytok egymásba, nincsenek aggályaid kb. semmiben, érettek vagytok egy házasságra akkor nincs az, hogy fiatalok vagytok.

Rajtatok múlik, ne más véleménye számítson.

2022. dec. 15. 19:03
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem attól lesz úgy igazából korai vagy nem korai egy esküvő, hogy most éppen hány évesek vagytok. Hanem inkább attól, hogy mióta tart a kapcsolatotok. Ha ez egy mondhatni fiatal kapcsolat, ergo ilyen 1 éves csak mondjuk, akkor lehet, hogy korai, mert lehet, még együtt se laktok, márpedig az sokat jelent, hogy hogy tudtok együtt működni úgy, hogy együtt is éltek, de meg eleve egy ilyen rövid idő alatt nem is biztos, hogy úgy igazán ki tudod ismerni a másikat. Na de a lényeg.. ha már úgy érzed, elég ideje vagy vele ahhoz, hogy lásd, tényleg ő az, akivel egy életet is le tudnál taposni, akkor egyáltalán nem korai.
2022. dec. 15. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!