Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl fiatalok vagyunk az esküvőhöz?
Én 27 lettem ebben a hónapban, és mivel ősszel házasodok, ennyi is leszek.
A barátom 25 még csak, te jó ég... De tavasszal lesz a szülinapja, tehá 26 évesen fog házasodni. Azt mondja és mindig is úgy képzelte, 26 évesen már csak eljut a házasságig leendő barátnőjével.
Én azonban mindig is úgy gondoltam, 29-30 éveseb házasodok, de még a 32-35-öt se éreztem volna elkésésnek. Csak hát máshogy alakult az életem, nem pasiztam össze-vissza, meg egy kapcsolatom fuccsolt csak be, szakítottam, de másodjára megtaláltam a szerelmet, így hülye lennék várni éveket, legyen a házasság "túl fiatalon".
Valaki szerint ez nem korai. Szüleim 29 és 32 voltak, a barátim szülei 17 és 21 voltak, mikor házasodtak (az anyjának szülői engedély kellett).
Ha biztos vagy benne, hogy szerelmesek vagytok egymásba, nincsenek aggályaid kb. semmiben, érettek vagytok egy házasságra akkor nincs az, hogy fiatalok vagytok.
Rajtatok múlik, ne más véleménye számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!