Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet összeházasodni úgy, hogy nyugtom legyen?
Nem akarok kiöltözni, nem akarok sok pénzt belefektetni, nem akarom hogy ott legyenek mások, és én sem akarok ott lenni.
Szégyellős vagyok, utálom a felhajtást, nem szeretem ha kameráznak, vagy ha látnak, így online esküvőt sem akarok!
Csak egy papírt szeretnék aláírni és itthon szeretkezni a párommal, majd leinni magam és kajálni.
Akarom, hogy tudjanak róla a rokonaink, mert muszáj őket is elviselni, és nem akarok velük konfrontálódni emiatt. Azonban azt akarom, hogy hagyjanak békén, de azért bökjék oda, hogy sok boldogságot, g*cik.
Hogyan tudnánk ezt megoldani? 21L
Ha ott lennék, legszivesebben én is egy végletesen egyszerű esküvőt tartanék, mindenféle felhajtás nélkül, ahol tényleg csak a legközelebbi rokonok/barátok vannak jelen. Templom du. 3, polgármesteri hivatal 4, aztán csá. Este elmenni egy egyszerűt vacsizni és kész.
Szerintem ez nem megvalósíthatatlan: a polgárit gyorsan le lehet tudni, és a templomi szertartás sem tart sokáig, és nem kell egyik helyre sem vendégek százát meghívni, és nem szükséges utána hajnalig tartó bulit sem rendezni.
/F
"..nem akarom hogy ott legyenek mások, és én sem akarok ott lenni."
Sehogy. Csak személyes jelenléttel lehet házasodni. Ez nem úgy megy , hogy küldesz magad helyett egy meghatalmazottat. Szóval, ha nem vagy képes ott lenni, akkor sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!