Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg-e sértődnétek párotokra gondolkodnátok hogy elhadjátok ha csak úgy akarna elvenni titeket ha házassági szerződéset köttök vele?
azt mondta hogy nem hadja hogy őt bárki kisemmizze ha rosszul alakulnának a dolgok és utcára kerül. úgy beszél mint egy milliárdos aztán van egy autója meg egy panellakása és pár milliója a bankba
normális az ilyen ember hogy ezt feltételezi rólam?
A házasság alatti vagyonközösséget részben azért találták ki, mert a női-férfi kereset, álláskeresés, nincs kiegyensúlyozva, másrészt meg azért, mert a nők több évet töltenek otthon gyerekkel, amikor semmit sem kereshetnek, illetve a 9 hónapos terhesség esetleges kockázatait is belemérik, meg a testük tönkremenetelét, meg utána a több év nevelés-idegsejtpsztítás, amikor az apjuk csak hazajön munka után, megfürdeti, megpuszilja és azt hiszi ő is gyereket nevel..:) Szóval a gyerekesdi és a társadalmi egyenlőtlenségek ellensúlyozására találták ki, hülye lennék lemondani róla. Miután ezt elmondtam a páromnak, és még mindig alá akarná íratni, szakítanék. Arról nem is beszélve, hogy válás esetén a nőhöz kerül a gyerek, a pasi simán be tudja magát jelenteni minimálra a legtöbb munkahelyen, csurran cseppen 20ezer gyt, én nevelem a gyereket, albit se adnak ki szívesen gyerekesnek, és az apja betegszabikat se fog kivenni, mert jajj mit gondolnak a munkahelyén.. Szóval utána is "értéktelenít" a gyerek a munka világában. Ha meg apuka nevelné, akkor a legtöbb előveszi a nyugdíjas mamát, vagy lánytesót, akire rásózza, így nem apuka nevel, csak papíron. Visszataszító.
Egyedül akkor mennék bele, ha mondjuk 5x-10x annyit keresne a párom, mint én, és az én részemre is kedvezne a szerződés.
Ilyeneket szoktak beleírni, hogy a nők is aláírják: Gyerekszülésenként fizetett milliós összeg. Illetve én beleíratnám, hogy az első évben én vagyok otthon, másodikban az apja van otthon egy évet, illetve azt is, hogy köteles kivenni minden második napot a beteg gyerek ápolására akkor is, ha táppénzre kell menni, továbbá azt is, hogy a szünetek fele az övé válás esetén, és azt meg kiemelve óriás betűkkel, hogy a vele töltött időben NEM VIGYÁZHAT másik rokon a gyerekre, sem bébiszitter. A rokonoknak külön időt tartunk fent, ami mindkettőnk idejéből ugyanannyit vesz le. Tehát nincs olyan, hogy jajj anyuka átvinném kicsit Marcikát, amíg elugrom ide vagy oda, vagy ő átmegy anyukához, lerakja Marcikát a nappaliba játszani pár órát, amíg telefonozik és kétpofára zabálja anyuka főztjét egy két órán át..
Ja és beleíratnám, hogy GYEREK programokat biztosítson a gyereknek. Egyszer 1,5 órát beszélgettem egy apukával, küldte a képeket, videókat ott helyben, sörsátorban a Balcsinál ült mellette a gyerek unatkozva, aki kínjában együtt énekelt a játszott zenével, nem ment vele be a vízbe, nem vitte csúszdázni. Lementek a Balcsira, leültette a gyereket a sörsátorba egy limonádéval és amíg ő sörözött és kolbászt evett és velem csetelt, a gyerek halálra unta magát.. Apák..
Mondjuk a legtöbb férfi, amint meglátná, hogy azt akarom, hogy ő is nevelje a gyerekét válás esetén(vagy házasságban), szerintem szakítana helyben:D Szóval szerintem bőven jogos az a vagyonközösség. A legtöbb felnőtt(gyakran nők is) meg alkalmatlanok gyereknevelésre, ha pénzkeresés megy, akkor legalább váltsák ki egyiket a másikkal.
24
Nem k*rvara nem az!
23as! MINDEN szabad igaz!
Aki ilyesmiket feltételez rólam, attól megkérdezném, hogy egyáltalán minek van akkor velem?
Amúgy nincs sok értelme ha a mostani vagyonkáját félti, mivel a házasság előtti vagyon sose lesz közös.
A házasság ( alatti rész) meg számomra vagyonközösséget is jelent. A férjemmel nem vagyok hajlandó fillérezgetni. Amit én keresek annak a fele az övé is, és fordítva. Ha nem tetszik, akkor nem kötelező velem lenni, viszlát!. Számomra a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban. Ha az nincs, semmit nem ér az egész.
Szerencsére nàlunk ilyen gond nem volt. A házastársam ismer, tudja, hogy nem követelnék olyasmit ami nem illet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!