Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg-e sértődnétek párotokra gondolkodnátok hogy elhadjátok ha csak úgy akarna elvenni titeket ha házassági szerződéset köttök vele?
azt mondta hogy nem hadja hogy őt bárki kisemmizze ha rosszul alakulnának a dolgok és utcára kerül. úgy beszél mint egy milliárdos aztán van egy autója meg egy panellakása és pár milliója a bankba
normális az ilyen ember hogy ezt feltételezi rólam?
Egyébként én se értem, ha amúgy se akarnál többet vinni, mint amit hoztál, nem mindegy egy plusz biztosíték?
Vagy a kocsiban se kötöd be magad, mert nem tervezel másokkal ütközni?
Hogyne! De akkor beszeljük meg, hogy mennyivel leszek kaepotolva, amiert én nőkent ingyen csinálom a haztartast, meg ingyen foglalkozom egyedul a gyerekekkel...
Lehet, hogy fizikailag a férjem hozza haza a pénzt, de mindketten megdolgozunk ertw
16, ez abban az esetben játszik, ha valaki hagyományos modellben él. A nők többsége soha nem szolgáltatná ki magát ennyire.
Ha a nő háztartásbeli közös megegyezéssel, akkor persze, hogy anyagilag is illeti a dolgok fele. Mondjuk ennek a lepapírozásához is tökéletes a házassági szerződés.
"7, kivéve, ha házat vásárolnak közösen, amiben a kérdező fele tulajdonos pl. Legalábbis, ha jól rémlik, illetve akkor sem, ha abban laknak x ideig."
Ha közösen vásárolják, akkor nyilván nem az ő házasságelőtti magánvagyona.
Akár 100 évig is lakhatnak az egyák fél magántulajdonát képező ingatlanban, akkor sem lesz közös. Honnan jön sokaknál ez a tévképzet?
", amiert én nőkent ingyen csinálom a haztartast, "
Ne csináld. Miért kéne csinálnod? AZ közös munka.
18
Onnan, hogy még nem váltak el illetve házasságban sem éltek.
17
Htb-nek sem kell lennie, elég, ha szül 1-2 gyereket és kiesik a karrierből és nem tud jól fizető munkát vállalni, mert rohanni kell oviba, suliba, táppénzen lesz a gyerekkel. Ez a karrierjét hosszú évekig hátráltató tényezők. Na ennek a kárpótlása is legyen ebben a szerződésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!