Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meg-e sértődnétek párotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg-e sértődnétek párotokra gondolkodnátok hogy elhadjátok ha csak úgy akarna elvenni titeket ha házassági szerződéset köttök vele?

Figyelt kérdés

azt mondta hogy nem hadja hogy őt bárki kisemmizze ha rosszul alakulnának a dolgok és utcára kerül. úgy beszél mint egy milliárdos aztán van egy autója meg egy panellakása és pár milliója a bankba

normális az ilyen ember hogy ezt feltételezi rólam?

2022. nov. 24. 20:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Eksze xD
2022. nov. 24. 20:52
 12/26 anonim ***** válasza:
98%
Miért csodákozol ezen? Csak bebiztosítja magát, ki tudja mi lesz évek múlva..
2022. nov. 24. 20:52
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként én se értem, ha amúgy se akarnál többet vinni, mint amit hoztál, nem mindegy egy plusz biztosíték?

Vagy a kocsiban se kötöd be magad, mert nem tervezel másokkal ütközni?

2022. nov. 24. 20:53
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem sértődnék meg. Sőt, támogatnám. Elég jól keresek, lakások, autó, stb nálam is van. Én sem szívesen veszítenék egyikből sem, ha mondjuk az árából közös dolgot veszünk.
2022. nov. 24. 20:54
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

Hogyne! De akkor beszeljük meg, hogy mennyivel leszek kaepotolva, amiert én nőkent ingyen csinálom a haztartast, meg ingyen foglalkozom egyedul a gyerekekkel...

Lehet, hogy fizikailag a férjem hozza haza a pénzt, de mindketten megdolgozunk ertw

2022. nov. 24. 20:56
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

16, ez abban az esetben játszik, ha valaki hagyományos modellben él. A nők többsége soha nem szolgáltatná ki magát ennyire.

Ha a nő háztartásbeli közös megegyezéssel, akkor persze, hogy anyagilag is illeti a dolgok fele. Mondjuk ennek a lepapírozásához is tökéletes a házassági szerződés.

2022. nov. 24. 20:59
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

"7, kivéve, ha házat vásárolnak közösen, amiben a kérdező fele tulajdonos pl. Legalábbis, ha jól rémlik, illetve akkor sem, ha abban laknak x ideig."

Ha közösen vásárolják, akkor nyilván nem az ő házasságelőtti magánvagyona.

Akár 100 évig is lakhatnak az egyák fél magántulajdonát képező ingatlanban, akkor sem lesz közös. Honnan jön sokaknál ez a tévképzet?

2022. nov. 24. 21:17
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

", amiert én nőkent ingyen csinálom a haztartast, "

Ne csináld. Miért kéne csinálnod? AZ közös munka.

2022. nov. 24. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
14%

18

Onnan, hogy még nem váltak el illetve házasságban sem éltek.

2022. nov. 24. 21:19
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

17

Htb-nek sem kell lennie, elég, ha szül 1-2 gyereket és kiesik a karrierből és nem tud jól fizető munkát vállalni, mert rohanni kell oviba, suliba, táppénzen lesz a gyerekkel. Ez a karrierjét hosszú évekig hátráltató tényezők. Na ennek a kárpótlása is legyen ebben a szerződésben.

2022. nov. 24. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!