Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szép lett a körmöm? Kép!
Figyelt kérdés
Eddig tetszett, de most már aggódom, hogy hosszú lett. Szombatig még meg lehet változtatni! A ruhám egyszerű (masni... nélüli), de hercegnős, ha ez számít.
Köszi! :)
2010. szept. 28. 17:35
1/25 A kérdező kommentje:
Ez a minta csak a gyűrűsön van. Izléstelen??? Azért kérdezlek titeket, mert 1 éve, mióta csinálom az esküvőt még mindig kikértem a véleményeteket! :D
2010. szept. 28. 17:37
2/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hosszú, sőt. Én kicsit alkalmibbra csináltattam anno, de ha a ruhád is visszafogott, akkor biztos illik hozzá.
3/25 anonim válasza:
egyáltalán nem hosszú,és szép is. :)
5/25 anonim válasza:
szép,szép!visszafogott és egyáltalán nem ízléstelen.Nekem tetszik!
6/25 anonim válasza:
Én inkább egy kicsit hosszabbra hagytam volna, és kockára, megmondom miért. A képről úgy látszik, hogy rövidek és kicsit vastagabb az ujjaid. A hosszú , kocka, slankított volna. Viszont igen, szép ez a köröm is . Ha minden ujjadon volna dísz, az volna ízléstelen :D
7/25 anonim válasza:
Kicsit se hosszú. És szerintem szép a minta is.
Nekem 15 évesen sokkal hosszabb a saját körmöm.. :D
Sok boldogságot!
8/25 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! :) Igen, rövidek az ujjaim nagyon (nem duckók annyira, mint a kép mutatja), de nem mondta a körmös, hogy a kockát ajánlja...
2010. szept. 28. 17:51
9/25 anonim válasza:
Szép, nem hosszú. Egy műkörmös.
10/25 anonim válasza:
A hosszúkás köröm hosszítja az ujjakat, a kocka meg összenyomja... Nekem kicsit egyszerű, az én köröm hétköznapiban is extrább :) De amúgy nagyon szép, ízléses. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!