Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet házasodni?
16:30-as vagyok!
Nem is volt célom, hogy válaszoljak, de nem is fikázni akartam, csak megírtam a véleményem a kérdésről! Netán ha lenne egy 5-6 éves gyereked (mondjuk lányod), és megkérdezné, hogy kell szexuálisan kielégíteni egy férfit, gondolom, nem magyaráznád el neki!
Én csak a véleményemet írtam le a kérdéssel kapcsolatban, ami nagyon sokakat érzékenyen érintett, ami látszik is az értékelések alapján (most kb. 50 %-os, de lesz az még kevesebb is!).
Ja, és most majd jönnek a következő megjegyzések(ahogy az lenni szokott): inkább a helyesírást tanulnám meg...
Lásd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__119063..
Kérdező, a vonatkozó jogszabályokban le van írva, én is úgy tudom, hogy 16, de engedély kell hozzá, és szülői-gondviselői beleegyezés.
A kötekedőnek üzenem, hogy ez egy egyszerű kérdés, és nem véleményt kérdezett a kérdező, ha véleményed van, azt tartsd meg magadnak, én is megtartom, amúgy voltak korok, amikor az első menstruáció után nem sokkal már férjhez adták a lányokat, és fel voltak készülve a családi életre, mert úgy voltak nevelve, és nem a gép előtt döglöttek naphosszat a fiatalok, hanem már dolgoztak, és 20 évesen ha még egyedül volt, már vénlánynak számított, erről ennyit, de tudom, most nem akkor élünk, csak megjegyeztem, és egyébként is, a kérdező se akar házasodni, csak KÍVÁNCSI valamire, amit hirtelen nem tud, hol nézzen meg. Én is szoktam kíváncsi lenni olyan dolgokra, amiket amúgy eszem ágában sincs megtenni, csak pusztán szeretnék TÁJÉKOZOTT lenni, de szerinted még ez is bűn, hát maradj csak szűklátókörű, én inkább továbbra is maradok kíváncsi és tájékozódok, hogy ne legyek olyan savanyú, mint te.
16
off: 16 évesen is lehet elég érett valaki a házassághoz. osztálytársam anyukája ilyen korban házasodott meg, 21 éves volt akkor a párja. Máig együtt vannak és van 4 gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!