Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet házasodni?
18.
Gyámhatósági engedéllyel (illetve szülői beleegyezéssel) 16 éves kortól, ha a házasulandók igazolni tudják, hogy van miből megélniük.
igen 16 de szerintem ennyi idősen semmi értelme
20 felett már van
Na most nagyon le leszek pontozva!
Szerintem az ilyen kérdések után bekövetkező házasságok 99 %-a válással ér véget!
Már nagyon vártam, mikor teszi fel valaki ezt a kérdést!
Gyakran olvasgatom az oldalt, és pl.a szerelem,szex kategóriában azt olvastam, hogy valaki 13 évesen vesztette el, nem várt-e vele túl sokáig?
Azt viszont nem olvastam még, hogy " 16 évesen elkészítettem egy komplett ebédet az előételtől a desszertig! Nem túl korai?"!
Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, vagy én nem tudok haladni a korral, de a mai fiúknak az is elég ha egy lány jó az ágyban, a konyhát meg csak hírből ismeri. Egy "srác" meg akkor menő, ha egymás után le tud dobni 2-3 felest meg sört és még mindig talpon marad!
Aztán mikor lejönnek a házas évek (hónapok vagy csak hetek), és kiderül, hogy a menyecske nem tud főzni, a legényke meg még mindig bírja a piát, és tesz is róla, hogy edzésben maradjon, akkor ide jönnek kérdezősködni, hogy a párom így, meg a párom úgy, mit javasoltok, mit tennétek?
Bocsi, de már nagyon ki kívánkozott belőlem!
A kivételeknek a legnagyobb tiszteletem és tőlük duplán kérek bocsánatot!
Nem lejönnek hanem eljönnek!
Elgépeltem, bocsi!
16 eves kortol lehet szuloi engedellyel.
"Már nagyon vártam, mikor teszi fel valaki ezt a kérdést!"
Magyarul vartad mar, hogy ok nelkul fikazhass valakit? Az irasodnak semmi koze a kerdeshez. Egy mondatba tul sok rosszat szeretnel belelatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!